Napr ze by ste studovali to co vasi rodicia alebo mali deti vo veku ked ich mali oni alebo cojaviemco. Napiste v com si neviete predstavit ze budete ako oni a v com ano.
zobudte sa, všetci ste presne takí ako vaši rodičia, len si hlúpo nalhavate že ste čO,,, lepší?! žiadny iní ani nie ste, je to vaša výchova, nič iné nepoznáte, v tom žijete, no málokto si vidí medzi vlastný nos, a takí akí sa vám nepáčia vaši rodičia, takí presne aj VY budete,(počkajte keď budete mať vlastné deti) opakovať tie isté chyby dookola,,, čiže je veľmi ťažké sa prevychovať a začať sa chovať podľa iného vzorca, keď poznáte iba ten jeden spôsob správania. Držím palce Zamyslite sa a rešpektujte svojich rodičov. Pekný deň.
Podľa mňa veľa ľudí z nás si povie že nechce byť ako naši rodičia , ale neuvedomuje si aké to niekedy môže byť ťažké , aký je osud vrtkavý a ako často veci nejdu podľa toho ako sme si plánovali Každopádne prikláňam sa k ľuďom čo vravia že nechcú byť ako ich rodina a budem sa snažiť zapracovať aspoň na veciach čo sa zmeniť budú dať !
moji rodicia su tak trochu dobrodruhovia...chcú vidieť svet...neboja sa riskovať...........a ja som podobnej nátury......skolu mám uplne inu ako oni....v mladom veku sa určite nevydám ak vobec (mám absolutne nestastie v laske takze pocitam s tým ze budem sama ....) ale ináč máme celkom podobné predstavy o živote....ich názor je, že sa už v tomto svete neoplatí usadiť a zakladať si rodinu pretože su to velmi neisté časy (s čím musím súhlasiť)
a tým som vlastne chcela povedať že ak by som bola ako oni vobec by mi to nevadilo.....celé tie roky sa maju strasne radi a to skocili do spoločného života za velmi krátku dobu....bolo to niečo ako láska na prvý pohlad....no ktoby to nechcel zažiť
no strednú už mám za sebou inú ako mali obaja moji rodičia a kedže mama mala prvé dieťa (mňa) v 20-tich tak aj na to je už neskoro čiže v tomto určite nebudem ako rodičia a asi ani v iných veciach... aj ked zase v niečom sme si podobní ale nebudem sa rozpisovať
ale ako čo sa týka školy, práce a tak to sme už teraz diametrálne od seba to určite nie, však každý ma robiť v živote,čo ho baví nie čo robia rodičia, ale proste @21
Zijem uplne iny zivot nez moja mama, ale som vdacna za kazdu jednu charakterovu podobnost. Pretoze moja mama je uplne naj clovek na svete podla mna. A som rada, ze som vychovana tak, ze si mozem vyberat vlastnu cestu a mam u nej plnu podporu vo vsetkom.
Vo svojom zivote chcem byt taky clovek ako moja mama. S inymi zivotnymi krokmi a rozhodnutiami, ale na zaklade hodnot, ktore ma naucila ona.
A nikdy nepochopim ludi, ktori sa na svojich rodicov nevedia pozriet ako na ludi, ktori Mali any, maju any, obetuju sa, obetovali vela z toho, co chcela, vela dosiahli, vela sa I'm nepodarilo... Proste ludia ako kazdy iny.
Proste nechapem ludi, ktori hodnotis svojich rodicov jak nejake trapne existence bez kusku empatie a nahladu na zivot, ktory mali.
Vo vela veciach vidim, ze som po mame.
A co sa tyka vychovy, kedze bola na nas sama, myslim ze to zvladla vcelku dobre, bola akurat tvrda, a so sestrou sme myslim celkom pouzitelne tvory. Ale je mi luto, ze sme napriklad nikdy nechodili nikam na vylety do lesa alebo v podstate hocikam, ani sme spolu nikdy nic nekreslili a nevyrabali a nehrali sa - proste takto sa nam velmi nevenovala, vlastne ani neviem preco. To ma trosku mrzi a rozhodne to svojim detom dam. Ale co sa tyka vychovy a nazorov... az na jej naladovost a miestami absurdnu urazlivost je fajn a som rada za taku mamu.
Chcela by som mat take love jak ma moja manka bez toho aby mala vysoku skolu alebo nieco take ako celkovo fajn, decka ee ze prve pred dvadsiatkou a tretie po styridsiatke a hlavne nechcem byt ako ona povahovo to nikdy, prakticky len tie peniaze by som chcela z jej zivota vlastne..
Na druhej strane chcem svojim detom ak ich budem mat dat aj nieco ine okrem materialneho zabezpecenia!!! Lebo to som ja sice mala aj mam ale tym to konci, absolutny nezaujem o moju osobu, nikdy nikdy v zivote som nepocula nieco pekne typu mam ta rada alebo si sikovna a napr prvykrat v zivote (co si pamatam) ma objala teraz v lete na moje narodky ked mi davala auto dovtedy nikdy nic ziaden dotyk, pekne slovo, zaujem, pozornost..
A toto ja fakt nikdy v zivote nedopustim.. Ale to by sa nestalo nikdy lebo som ina, citliva a empaticka.. Takze pohoda, ale tie prachy chcem!!!
vobec nie...oni su mi skvelym prikladom ako zit nechcem uz teraz som cierna ovca a kedsa odstahujem taksi aj tak budem zit podla seba a vlastne si uz teray zijem ked som doma dvakrat za mesiac uz mi to lezie na nervy
ÁNO ÁNO ! moji rodičia sú najviac super, sú spolu vyše 22 rokov a stále sa majú radi a strašne pekne si to dokazujú...chcela by som taký vzťah čo sa týka práce, nepoznám usilovnejších a pracovitejších ľudí ako sú moji rodičia takže kiežby som bola tiež taká....a popri tom všetkom stíhajú domácnosť, otec je technicky zdatný, všetko opraví , dokonca aj vyrobí , kúpelne prerobí sám...fakt neviem, či je niečo, čo nevie spraviť a mamka je tá najpozornejšia, najlepšia mamka na svete , nikdy sa nestalo , že by nebolo navarené, alebo nebolo všetko voňavé vypraté či čisté ..a k tomu má ešte vlastnú "firmu"...čiže áno chcela by som mať takú rodinu
nie som ako oni, mam troch surodencov, dvaja z nich maju dokopy tri dcery, ale ani oni neprekonali rodicov, ktori mali deti uz v 20tke, rovnake je len to, ze sa ozenil, vydala... Ja som rovnako ako oco neuspesne studoval vysku, rovnako ako mama studoval strednu, ktora mi nic nedala, sklamal som sa v prvej laske, ktora trvala dva roky, dva roky som mal ked sa rodicia rozisli, rovnako ako oco travim vela casu pri pc, rovnako ako mama sa casto lutujem, robim tie iste chyby, ale moj zivot je napriek tomu iny
tak ako to uz asi tazko kedze som ani nechodil do takej skoly ako rodicia teda do podobnej ako otec ano ale iba rok a deti mat nebudem zenu mat nebudem ani nic no proste blba tema dost jasne v niecom som urcite ako rodicia sak proste nejaka ta dedicnost existuje a tak no ale no nic jebem uz na to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ja isto
Jediné, čo si viem predstaviť, je mať takého super syna
Vo svojom zivote chcem byt taky clovek ako moja mama. S inymi zivotnymi krokmi a rozhodnutiami, ale na zaklade hodnot, ktore ma naucila ona.
Proste nechapem ludi, ktori hodnotis svojich rodicov jak nejake trapne existence bez kusku empatie a nahladu na zivot, ktory mali.
A co sa tyka vychovy, kedze bola na nas sama, myslim ze to zvladla vcelku dobre, bola akurat tvrda, a so sestrou sme myslim celkom pouzitelne tvory. Ale je mi luto, ze sme napriklad nikdy nechodili nikam na vylety do lesa alebo v podstate hocikam, ani sme spolu nikdy nic nekreslili a nevyrabali a nehrali sa - proste takto sa nam velmi nevenovala, vlastne ani neviem preco. To ma trosku mrzi a rozhodne to svojim detom dam. Ale co sa tyka vychovy a nazorov... az na jej naladovost a miestami absurdnu urazlivost je fajn a som rada za taku mamu.
A toto ja fakt nikdy v zivote nedopustim.. Ale to by sa nestalo nikdy lebo som ina, citliva a empaticka.. Takze pohoda, ale tie prachy chcem!!!