cital som knihu taku jak by to presne vypadalo a co by sa dialo, dost podrobne to bolo rozobrate (vlastne az tak ci sa ti skorej rozpadne tesnenie na okne alebo na hajzli) ale nenapadne ma teraz ani autor ani nazov
Viasat history alebo discovery chanell mali taký seriál že "život po ľuďoch". Tam bolo pekne rozobraté, čo by sa dialo keby zo dňa na deň zmizli všetci ľudia na zemi. Velice zaujímavé.
videl som jednu cast toho "zivot po ludoch" mam rad taketo dokumenty ale zas neverim tomu uplne , podla mna by priroda nedokazala tak skoro znicit tieto kktiny co tu robime my ludia ako tam hovorili
no a moj nazor (trochu rozpisany kebyze nejak zahadne zmizneme a secko po nas zostane za par dni by sa nestalo podla mna nic prevratne , za par tyzdnov by zacalo secko zarastat (teda keby nebola zima) , za par mesiacou asi to iste , no a po dlhych rokoch by zacali padat budovy o ktore by sa samozrejme nikdo nestaral , atĎ.
ale kazdopadne odporucam ten dokument je to zaujimave
hmmm..nemohla by som povedat ci lepsie ci horsie..lebo by som neexistovala...ale keby som bola jediny clovek na zemi,tak by som hodnotila:uplne dokonaleee
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a tak..
ale kazdopadne odporucam ten dokument je to zaujimave
Ale az pred koncom sveta aby ma to nesralo.