bez hudby sa neda zit... ja ked nieco nepocuvam tak si spievam alebo aspon rytmus daky musim klepat aj ked to zrovna neni hudba.. ale neznasam ticho.. len v niektorych situaciach fakt ze vynimocne
bez hudby? my god..... absolutne si neviem taky zivot predstavit.... ved nieje den kedy by som hudbu nepocuvala.... ale to fakt...akoze.....nonsens...... MUSIC IS MY LIFE....I LOVE MUSIC......
bez hudby by som sa zblaznil. nechapem ludi, ktorých hudba nezaujima.Mne hudba pomaha, ked som nastvany, aj ked som vesely a stastný, pri praci, ked som bez energie, ked som smutny, proste stale. z dna travim tak 10 hodin s hudbou. ked sa zamyslim ako hudba vznikla, napada ma otazka bohvie kto a aku melodiu zanotil v dejinach ludstva ako prvy?
zivot bez hudby? NIE!! ani v najhorsej predstave. hudba mi ide proste stale. nenavidim ticho. a preto redsej ani nejdem mysliet na to, co by sa stalo, keby ju niekto proste len tak zobral. slahlo by ma.
Dokážem byť v tichu dosť dlhú chvíľu... ale hudbe sa venujem teoreticky, snažím sa aj prakticky , v podstate je jeden zo zdrojov na moju prácu.. som na nej prudko závislá a aj keď mi práve nič nehrá, tak často rozmýšľam nad kadečím hudobným, pozerám si nové info a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a povedala som to len aby bol iny nazor
mna by mohli rovno k muru postavit a strelit medzi oci...keby pocuvat nemozem..