Viete vo vlaku zaspať? Dokážete spať po sediačky alebo sa vrtíte a hlava vám padá do strán, prípadne sa uložíte na sediaceho vedľa Slintáte? Chrápete? Šomrete si zo sna?
vacsinou ano.. vela krat som zaspal vo vlaku a nakoniec som tam zostal sam a ta pani co stika listky ma zobudila.. ale momentalne neviem spat ani v posteli
vlakom príliš necestujem,ale v buse nemám problém zaspať a čo ja viem...chrápať nechrápem,ani neslintám,len občas sa zobudím na to v buse,že mám sucho v ústach lebo spím s otvorenou hubou
ľúbim spať vo vlaku! celkovo mám veľmi rada vlaky. len škoda, že musím chodiť autobusmi, lebo vlakom nemám domov priame spojenie, v autobuse mi to spanie ide horšie, ale milujem, keď je vedľa mňa voľné miesto, to sa pekne zvalím na obe. vlastne aj vo vlaku to robím, ale tam si môžem aj vyložiť nohy na sedadlo oproti a podobne, to je ešte lepšie
tak trochu, keď som unavený, cestujem sám a vonku je tma, ale nie je to plnohodnotný spánok - neslintám a či chrápem a hovorím zo sna neviem - počas normálneho spánku vraj áno, vo vlaku ma ešte nikto neupozornil
minule som sa zamyslela nad tym, ze je malo veci vtipnejsich na svete ako to, ked pozorujete plny vagon spiacich ludi vo vlaku.
v pondelok chodievam fakt ze rannym vlakom, vacsinou byvaju tie nove otvorene vozne, a ked som sa minule tak rozhliadala po priestore a vsetci tam spali, slintali, chrochtali, pochrapkavali, odkvackavala im hlava, mali zaklonenu hlavu a otvorene usta a este milion inych zvlastnych veci, povedala som si ze ak to bude co i len trochu mozne, uz vo vlaku nezaspim
bohuzial, ako inak, uz pri najblizsej ceste som spala a mozem len dufat ze spim slusne
ja zaspim v kazdom dopravnom prostriedku pokial nesoferujem a ak to trva dlhsie ako hodinu a so slintanim mam vzdy problem ci spim vodorovne alebo posediacky
@willbebetter hej, my sme šli raz vlakom zo školského výletu, bol to veľmi náročný výlet takže všetci, fakt všetci spali - teda až na tých zopár ľudí, čo z toho spravilo fotodokumentáciu
a raz v lietadle som sa zobudila na to, že mi nejaký schopne vyzerajúci steward pozeral do otvorenej huby
neviem zaspať v žiadnom dopravnom prostriedku, len vo výnimočných prípadoch, ak som extrémne vyčerpaná, jediný raz som zaspala v lietadle a bolo to komické
ako kedy, podla dlzky cesty.. ale vacsinou ano a ked som sla prvykrat v nocnom lezadlovom vlaku, tak to som skoro vobec nespala, nezvyk, no cestou spat by som si este viac schrupla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
v pondelok chodievam fakt ze rannym vlakom, vacsinou byvaju tie nove otvorene vozne, a ked som sa minule tak rozhliadala po priestore a vsetci tam spali, slintali, chrochtali, pochrapkavali, odkvackavala im hlava, mali zaklonenu hlavu a otvorene usta a este milion inych zvlastnych veci, povedala som si ze ak to bude co i len trochu mozne, uz vo vlaku nezaspim
bohuzial, ako inak, uz pri najblizsej ceste som spala a mozem len dufat ze spim slusne
a raz v lietadle som sa zobudila na to, že mi nejaký schopne vyzerajúci steward pozeral do otvorenej huby
Vladko dúfam, že tvoje spomienky na cestovanie vlakom aj napriek tóóóľkym peripetiám zostaňu pekné ........filip
...v aute zaspim furt ked ideme dalej a nešoferujem