Tancovala som 11 rokov, vyhrali sme kvantum súťaží, mala by som vedieť a asi aj viem.
Začala som s country, prešla na step zo stepu som sa posunula na hip hop a ked sa to tam začalo meniť na " moderné tance" tak som to nechala tak..
kedysi som bola dosť drevo, ale dokopy vyše 4 roky tancov zo mňa spravili celkom dobrú tanečnicu. na súťaže to neni, ale na diskotéke hviezdim inak to boli 3 roky na ZUŠ (jazzový, klasický a ľudový tanec) a potom rok a pol brušné tance
viem nejaké kroky spoločenských tancov a čosi zo štvorylky. a najradšej mám jive, ale skoro nikto na žiadnej akcii to nevie tancovať
a detské ukazovačky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Začala som s country, prešla na step zo stepu som sa posunula na hip hop a ked sa to tam začalo meniť na " moderné tance" tak som to nechala tak..
pole dance sa aj ja dlhú dobu chcem naučiť! si samouk alebo v nejakej tanečnej akadémii? a koľko platíš? si tam spokojná?
a detské ukazovačky
Osobne ale nič neviem a občas ma to mrzí.
takze valcik, polku a tango akotak ovladam
len škoda, že to trvalo len rok