Viete variť? Ak áno čo najradšej a čo neznášate, keď musíte variť?
Ja viem variť už od malička, varím najradšej mäsité jedlá a nerada varím veci z ryže, prípadne celkovo sladké jedlá a máločo viem upiecť. Ak upečiem, väčšinou sa mi to nepodarí
viem varit a ak varim tak varim to co mi chuti a nie to co neviem alebo to co varim nerad. Ale masite jedla varim rad urcite to sa mi este nepodarilo pokazit vlastne raz ano prihorelo ale to len raz
@lilu spravne robis, no ja mam taky mensi problemik, ze obcas musim varit aj to, co nechcem, lebo moj brat ma tie jedla rad a ja s nim byvam sama, cize na rodicov sa v tomto spoliehat nemozem..
Tak na moj vek asi dost ked sa o to nezaujimam...Omeleta,prazenica,volske oko...Vyprazany syr,rezne,hranolky ryzu az tak nie,CHIPSI som sa naucil mnam...Palacinky,spagetty..skoro vsetko lachke no teraz experimentujem.. Moj receptik na Tucne jedlo: Volske oko,pecena klobaska,slanina na tenke pruzky cize taka ako v amerike a ku tomu uhorky,paradakjy,paprika,horcica.... A teraz moj najnovsi recept LAchky recept:uvarena ryza a do nej pridame konzervu Tuniaka bez stavy,oleja a pridame ju len trosku
@lilu vie varit iba nejake jedla, pracuje, takze nema cas aj varit, on ma ulohy, ale skor je to na dohode, teda pomoze aj upratat, aj vyvesi pradlo, proste o co ho poprosim to urobi a vacsinou nakupuje on
Ked niekto spomenie kdekoľvek kuracie prsia a ryžu, aktivujú sa vo mne senzory a okamžite začínam byť hladný, alebo mám chuť konkrétne na kuracie prsia s ryžou a oblohou(to jedlo proste milujem) ach jaj chcem kuracie prsia s ryžou !
viem uvarit caj a kavu a vlastne v Nescafe Dolce Gusto zvaldnem vsetko DD potom este aj spagety sa postastia DD no ale najradsej varim sladke vecicky z Apetita na tom uplne ficim vzdy ked je tam nieco sladke s jahodami/s cokoladou, tak to musim spravit DD a to mi vzdy vyjde
najradšej varím,ale najlepšie mi ide pečenie.no keď robím dajaký koláč,tak to je katastrofa,lebo nikdy neviem kedy už je upečený.potom už len odhad.raz keď som mala 12 ta som ho vytiahla skôr a som ho musela dať dopiecť.od vtedy nechám radšej trošku dlhšie.ešte som žiadny tak veľmi nespiekla takže sa toho držím aj ďalej...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ja viem variť špagety
a nerada? neviem čo nerada, ja robím len veci, čo varím rada.
Ked niekto spomenie kdekoľvek kuracie prsia a ryžu, aktivujú sa vo mne senzory a okamžite začínam byť hladný, alebo mám chuť konkrétne na kuracie prsia s ryžou a oblohou(to jedlo proste milujem) ach jaj chcem kuracie prsia s ryžou !
tak ale take ze vajcá n tvrdo, praženica, volské oko, párky, špagety, puding si spravím..
noo ak ma donutia variť, tak iba také čo mi chutí..
inak varenie nie je nič pre mna
takže nie, neprosím.. a hlavne moja mtka si to neprosí