uvarím veľa vecí...najradšej experimentujem s kuracím mäsom a nemusím moc varenie takého niečoho ako je segedínsky guláš...a z 98% varím z hlavy, žiadne recepty.
tak by som chcela vediet varit, hadam sa to raz naucim, uz na tom pracujem, viem dat pizzu do truby, hranolky na panvicu aj do truby, a z jedal co sa pripravuju burizonove gulky taky kolac, no som vo vareni este zaciatocnik
no dala som ze ucim sa.. ako raz za čas kuknem niečo ako sa robí ale či si to aj pamatam to je už druhá vec.. inak ma to nebavi neni to nič pre mna... ale ak chces aby boli rodicia spokojni (myslia si ze bez toho sa nezaobidem ) tak uz musím trocha aj ja pomahat a pritom sa ucim
Najprv som bola proti tomu. Nasieral ma zaužívaný názor, že dievča by malo vedieť variť len preto, lebo je dievča. Teraz ma to celkom baví. Z praktických (a aj sebeckých) dôvodov. Chcem jesť to, čo ja chcem a kedy chcem.
Ale také vypekanie koláčov má svoje čaro! Baví ma skúšať nové recepty... čo z toho vzíde a tak. Ale žiadny borec nie som...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
A nikdy nie je na škodu keď pažravý človek ako ja si vie niečo ukuchtiť (A)
a minule som varil gulas, aspon myslim, ale chutnal mi, bolo tam viacej piva ako vody, nejako sa tam prilialo aj vino ale chutnal dobre
Taktiež viem variť cestoviny na kopec spôsobov a rôzne polotovary, od hladu by som nezomrel...
Ale také vypekanie koláčov má svoje čaro! Baví ma skúšať nové recepty... čo z toho vzíde a tak. Ale žiadny borec nie som...