to sa ako bude polovica nášho národa tváriť, že pristalo ufo? Rátam tam aj svoju mamu, ktorá pri vstupe do toho vlaku dávala obdivy ako keby nastúpila do vesmírnej lode. Zhodila tašky a musela sa ísť popozerať aj hore, lebo však hore to zaručene vyzerá inak ako dole!
@tomtoylc ju netankoval výhľad.. ale to, že to vôbec má dve poschodia.. a že tam jednoducho ísť musí lebo by asi prišla o najúžasnejšiu vec života.. ach!
@plarika ... ... tak vieš ako , každý deň sa nevezieš v niečom poschovom tak to treba využiť ...osobne by som tiež išiel hore , hlavne kvôli tomu výhľadu
no ja ked som prvy krat s nim sla,som este nevedela ze aj na trase BA-Kuty moze premavat aj taketo neco,bola uz tma a on prisiel taky vysvieteny ozaj ako z vesmiru som skoro nenastupila,som sa bala ci to nieje nejaky medzinarodny co v nasej dedinke stat nebude a nakonec som sa s nim este par krat zviezla..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
no, takýmto by som sa rada odviezla
» smithereenz.com/wp-content/uplo...
a dokonca dva razy!
@flussica
ešte raz
to bola uplne super cesta,len skoda,ze na takej kratkej trati.
hej,myslim,ze tam koncil.
@bizbillio ale nekecaj
ale často ním chodím.. dobrý vlak