Viezol som sa výťahom, on sa nedal zastaviť a narazil do konca šachty, prežil som to...
Bol som doma v Prievidzi, nastúpil som na výťah, že idem domov, ale na mojom poschodí nezastal, šiel ďalej a nejak rýchlo, stláčal som gombíky, rôzne poschodia, stopku a nič, potom som videl ako sa blížime k 11-tke (posledné číslo) a zrazu buch tresk aaaa
ja sm sel vcera spat asi o 01:00 a o 01:36 sm sa zobudil vlastne strhol zo sna...nepamatam si to uz moc, ale isiel sm s byvalou vlakom, zrazu nvm preco vlak zastavil tak sme isli vystupit a nejak sme neriesili kde sme...a zrazu prask z druhej kolaje vlak rovno do nas...ked sm sa zobudil bol sm spoteny a triasol sm sa...a ci to neco znamena? urcite...idem kuknut do obrazoveho snara
Čo sa snov s výťahmi týka, už asi dva roky sa mi dosť často sníva, že idem normálne domov, vystúpim na 5. poschodí, všetko je ako má byť, ale náš byt sa akosi stratil a namiesto neho sú tam úplne iné dvere a čosi mi bráni zaklopať a spýtať sa, kde sa stratili moji príslušníci. Potom prejdem celý vchod hore- dolu, ale inštinktívne viem, že moja rodina a domov nie sú. A potom sa zobudím
Mne sa dávnejšie dosť často snívali autohavárie, alebo, že som riadil auto, a nemohol som zabrzdiť... Možno to bolo aj tým, že som autohaváriu prežil, ale myslim, že to znamená aj čosi viac. Inak keď spomínate snár, tak pokiaľ ide o snáre typu, "vidieť vo sne zdochnutú mačku znamená ..." tak to je jasné, že je to blbosť, ale výklad snov ako taký je celkom zaujímavý a existujú snáre, ktoré sa aspoň pokúšajú o výklad založený na vedeckých podkladoch, napr.: Freudov výklad snov.
Dnes nad ranom sa mi snivalo, ze ideme 4 kamosi v aute a zastavila nas policia. Nikto sme nemali pas, tak nam kazdemu dali pokutu po 350 SKK ... tak taketo koniny sa snivaju mne
@0 mozes byt pokojne, nedavno som sa dozvedel, ze vytah sa zrutit nemoze. Ma instalovane brzdy, ktore sa vzpriecia a vytah sa zasekne - to v pripade ze zacne nekontrolovatelne padat.
ale sny v ktorých ideš výtahom hore sú, pozitívne a možno ked si narazil znamená, že kazdy vrchol ma aj svoj strop a niekedy človek nemože isť vyššie ako by chcel...časom možno an
mne sa dnes snívalo, ze som mal mercedes R500 AMG63 a prevážal som sa po meste celý deň aj noc... pamätám si že som mal ešte automaticku prevodovku a na prvej križovatke som skoro nedobrzdil, ale potom už bola prijemná jazda po celý sen
Tak ja si sny vacsinou nepamatam... ale tak davnejsie sa mi snival jeden dost kruty. Uz si nepamatam o co presne slo, len ze ako mala skupinka nas zradil kamarat a nejaki typci nas ccheli zabit a tak sme sa rozhodli zautocit (nieco ako scenka z posledneho samuraia, az na to ze neslo o kone a mece ale modernu vyzbroj).... Doteraz netusim co to znamena
mne s ami nule snívalo že som bol s mamou v obývačke a bol otvorený balkón, bývame na prízemí a dole bolo počiť nejake šušťanie, vyšiel som s mamou na ten balkón a zrazu na moju mamu skočil veľký čierny pes, pri čom ju začal hrýsť do krku.... to som sa až zobudil
heeej ja som mala taky podobny sen...ze idem a presne to vobec nezastavilo a zrazu buch..ale nic take ze tma a trosky..ale ze som bola v nejakom inom svete
Mne sa zrovna včera snívala taká somarina (moc si to ale nepametám)Za mnou vybuchovala loď a ja som z nej vyskočil do mora. Potom som bol nejako na brehu a naháňal ma nejaký lietajúci trkvas ktorý po mne strielal nejaký maglajz podobný horúcej čokoláde, pričom často netrafil mna ale niekoho iného ktorý sa potom nejak napoly prepadol do zeme a druhá polovica mu ostala trčať von ale bol celý zaondený tým maglajzom. No a klasika. Postupne začali padať už celé čokoládové mrakodrapy, autá čokoládové vybuchovali. Potom sa zase nepametám čo bolo iba na to že nejaká ženská chytila toho trtka čo po mne pasal tú čokoládu a nejakou silou psychickou ho držala v tej jeho vlastnej čokoláde ale vravela že dlho ho neudrží a naozaj - ten trtko sa vzpieral a snažil vytiahnuť z tej zemi A tak ma poslala čo najrýchlejšie dačo urobiť (nepametam čo) a tak som zase len bežal ale ako to dopadlo už nepametám
mne sa snívajú všeliaké sny, v poslednej dobe veelmi podivné asi by som nemala chodiť skoro spávať . No naposledy sa mi napríklad snívalo o tom ako spolužiačka zabila niekoho sláčikom zo svojho violončela ako wtf? alebo sa mi snívalo že celá moja rodina aj ja sme boli upíri
@6 teda adko zase som vdaka tebe o nieco mudrejsi dakujem no mne sa snivalo ze som sedel vo vlaku a zrazu sa odtrhne bocna stena a drzal som sa coho som mohol a ked ma to odfuklo som sa zobudil
mne sa snivalo neska nieco hororove... ze nejaka zena odrezala s kuskom skla nejakemu muzovi hlavu, a bolo to nechutne, lebo jej to najprv neslo, zaseklalen do nejakej cievy alebo tepny ci coho v krku,a z neho vystrekla krv a on iba tak zaksrcal,ptoom sekala viac a viac azm mu hlavu odsekla, bleee
Snívalo sa mi asi pred dvoma dňami že sme s bráchom boli v nejakej knižnici že keď sa chceš niekam dostať musíš skákať po takých regáloch a ja som mal v rukách ovladač od playka a sa mi šmyklo a potom som chvylu letel a hlavu som si v plnej sile narazil do steny a na to som sa zobudil alebo ze sme sa stahovali do ameriky do noveho domu a nejaka raketa spadla 100 metro odomna a som sa chytil stromu a ma ten tlak odhodil to domu a na to som sa zobudil to je hrozne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
skor nikdy ako niekedy...
no jeden sen za vsetky.. a to je tomu uz min 4/5 rokov..
sa mi snivalo.. ze nad mestom letela stihacka..ktora sa zabodla presne do stredu ulice pred mojim oknom...
samozrejme ze nasledoval vybuch a tak dalej.. akurat ze sen pokracoval a vsetko sa nicilo.. akosi podvedome som vedel ze je to koniec sveta..
strasne som sa bal.. a este rano ked som sa zobudil..som si uvedomoval veci co vsetko musim spravit.. ze vobec nie som pripraveny na koniec sveta..
inak obcas su i ine..ale v podlsednom case mam sny len nadherne ;o)
Čo sa snov s výťahmi týka, už asi dva roky sa mi dosť často sníva, že idem normálne domov, vystúpim na 5. poschodí, všetko je ako má byť, ale náš byt sa akosi stratil a namiesto neho sú tam úplne iné dvere a čosi mi bráni zaklopať a spýtať sa, kde sa stratili moji príslušníci. Potom prejdem celý vchod hore- dolu, ale inštinktívne viem, že moja rodina a domov nie sú. A potom sa zobudím
@0 taketo sny milujem, ved je to vcelku akcne, nie?
@0 mozes byt pokojne, nedavno som sa dozvedel, ze vytah sa zrutit nemoze. Ma instalovane brzdy, ktore sa vzpriecia a vytah sa zasekne - to v pripade ze zacne nekontrolovatelne padat.
može to mať viac významov
pozeráš veľa akčných seriálov
a @2 snivas stale len nie vzdy tak intenzivne abo tak aby si si to pamatal...vsetci snivaju...