teraz v zime? co vam sibe? ...v lete tiez sice velmi nechodim ale ked sa dohodnem s dajakym kamosom/kamoskou, tak v pohode..ale to je tak maximalne raz do tyzdna ..a nemusi to byt akurat v piatok
Piatok mám do 21.00 doučko potom ideme do čajovne na fajku alebo na nejaký drink. Bohužiaľ tieto dva posledné piatky boli spojené aj s chlastom čo moc často nerobím, ale tak aj to patrí k životu
piatky a soboty nie su pre mna nicim inym, ako ostatne dni, po skole dojdem domov a makam do prace + ulohy, cez vikend byvam vacsinou v nedelu s priatelom, tak niekam zbehneme alebo sme u nas, to je vsetko...
no to zalezi od okolnosti-ak v sobotu rano robim tak v piatok som vonku len kratko, popripade zostanem doma..ak v sobotu nerobim tak idem s frajerom hrať /je dj/ alebo iba do baru ci cajovne a v sobotu detto...aj ked je zima, tak je obcas nejaka chata...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A ked sa mi neche,tak kukam nejake dobre filmy.