Zvažujem naplánovať si na 3 - 4 dni výlet na Corfu.
Chcel by som vedieť váš názor na tento výlet v prípade , že by som nešiel cestovkou , ale výlet by som si celý zorganizoval sám - tj. kúpil by som si letenky na stránke nejakej leteckej spoločnosti
Na dovolenku cez cestovku? Zatial som tak nikdy nebol a dufam, ze ani nepojdem Velmi dobry plan. Kamaratka tam je na 3 mesiace pracovne a vyzera to tam naozaj pekne.
ak si samostatný, dohovoríš sa, a si to 1%, čo má radšej niečo jemne dobrodružnejšie, tak nemáš absolútne žiaden dôvod preplácať si ten zájazd cez ck, len za to, že to máš pohodlnejšie
v živote by som nebola cez ck na kanárskych ostrovoch za 400€... ani cez zahraničnú ck, nieto ešte cez kriplavé slovenské cestovky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ak si samostatný, dohovoríš sa, a si to 1%, čo má radšej niečo jemne dobrodružnejšie, tak nemáš absolútne žiaden dôvod preplácať si ten zájazd cez ck, len za to, že to máš pohodlnejšie
v živote by som nebola cez ck na kanárskych ostrovoch za 400€... ani cez zahraničnú ck, nieto ešte cez kriplavé slovenské cestovky