Nooo...ja som zazila uz vselic ...u nas v dedine raz aj jeden ozraty mieril zbranou na spoluziaka, dosli fizli a kamosi a nakoniec sa zistilo, ze to bol len zapalovac ...
Raz som sa opila z dvoch polecakov vodky...a tak som sa za to hambila, ze som sa zasila na ihrisko do tmy a kamosi ma hladali a nemohli najst uz som s arza aj tak stala, ze musel po mna dojst moj oco na aute (nebyt mojho brata, mozno tu nie som ) a to bol letny horuci den a susedia na prechadzke ma videli
noo keby som mal rozpisovat vsetko bolo by to na celu kapacitu birdzu ale tak teraz bol u nas jarmok a my sme sa ozrali z burcaku a robili haluze na labutiach ako v kuahosigutentag a bola sranda
raz som bola s felasmi na chate kde som sa dobre najebala a kamosa som postriekala do tware sprejom proti komare...mi tho powedali az rano bo som si nic nepamatala =P hehe
Kamos mi napocital 26 ...som sa stal jak pes, idem po meste oproti kamarat ide...uz sa chytam za hlavu toto nebude dobre vyzerat, a aj tak to dopadlo....a uletov mam tolko ze az...kamarati normalne popity na kokoty pucky v ustach a take veci ...bolo uz secko...na velku noc u kamosky pijeme....zjebany na srot...kamos dostal epilepticky zachvat...este dobre ze ona bola triezva bo by asi neprezil bo ja som bol taky staty ze som nemohol stat na nohach
noo ja som teras naposledy vypila straasne vela absinthu..uplne som komovala..bola som s partou aa kmosky ma tahali prec bo isli fizly ale chytili naas taak mi zawolali zachranku aa isla som do nemocnice de som sa prebrala az v noci...noo nieco strasne...too strasne lutujem ze sme kupili este druhu flasu...aa potom mi len setci howorili ze co som vystrajala..lebo uplny vypadok..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Tolko znakov sa nezmesti do jednej spravy
ale Ok, len si este zbehnem do baru
a ked pridem tak nieco napisem
Btw Ked pijem, tak si nepamatam. Co si nepamatam, to sa nestalo
Nooo...ja som zazila uz vselic ...u nas v dedine raz aj jeden ozraty mieril zbranou na spoluziaka, dosli fizli a kamosi a nakoniec sa zistilo, ze to bol len zapalovac ...
Raz som sa opila z dvoch polecakov vodky...a tak som sa za to hambila, ze som sa zasila na ihrisko do tmy a kamosi ma hladali a nemohli najst uz som s arza aj tak stala, ze musel po mna dojst moj oco na aute (nebyt mojho brata, mozno tu nie som ) a to bol letny horuci den a susedia na prechadzke ma videli