Ju zaujíma víno! a nepil som vino uz dlho ale ked tak biele suche vselijake... ano aj cuco som pil a nevylucujem ze este nebudem ale cuco je cuco a vino vino
Ja nie som velmi vinopicka ale toto mi straaaasne chutilo chcem od nich este poskusat aj nejake ine ale neviem ich zohnat v obchodoch, takze asi budem musiet objednat
Z bielych Oliver, Chardonay. Tie pijem viac na jar a v lete a takto na jeseň červené. Alibernet, Malbec, Dunaj. Pred rokom som pila len sladké vína, najčastejšie višňové, teraz už uprednostňujem suché
Najradšej biele polosuché, prípadne polosladke, Devín, Tokaj alebo Palava.
Kedysi som pila červené, ale akosi mi to prestalo chutiť, ružového som jeden večer mala 2 poháre, nebola som ani chytena, ale na druhý deň mi bolo tak zle, ako keby som stiahla sedmičku vodky, takže to uz NIKDY VIAC
Tak chuťovo ešte väčšinou tie sladké.. ...mám veľmi rád či už ríbezľové víno, ale aj jahodové, a z tých hroznových vín mi chutí Tokaj a ešte nejaké odrody, možno Pálava ( ? ) (nespomeniem si) ...no a samozrejme aj šumivé víno
Mám rád červené vínka väčšinou Merlot, Alibernet, Pinot Noir ( Ruland, Burgund)...
A občas chuťovky - ovocné vínka (jahoda, černica, baza, ríbezle, čučoriedka, slivka, trnka...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
» potravinydomov.itesco.sk/groceries/sk-SK...
» potravinydomov.itesco.sk/groceries/sk-SK...
Obe su vyborne. A priatelska cena...
@ladydoga
Kedysi som pila červené, ale akosi mi to prestalo chutiť, ružového som jeden večer mala 2 poháre, nebola som ani chytena, ale na druhý deň mi bolo tak zle, ako keby som stiahla sedmičku vodky, takže to uz NIKDY VIAC
Mám rád červené vínka väčšinou Merlot, Alibernet, Pinot Noir ( Ruland, Burgund)...
A občas chuťovky - ovocné vínka (jahoda, černica, baza, ríbezle, čučoriedka, slivka, trnka...)
a celkovo skor sladke nez suche a trocha radsej cervene nez biele
Uz moc nevinujem, presla som na whiskey a drinky z nej, ale taky Dunaj a dobry rizling..
biele - tokajské 3 a viac putňové