po konzultacii som sa rozhodol pripravit VIP HOK BIRDZ STRETKO 2009 - BA. Termin sa planuje na poslednu alebo predposlednu sobotu ci nedelu v auguste. Piste co a ako a kedy. A one tu su pozvany:
@fxx ked to neni v znameni birdzu, tak naco to hadze sem?? ...urcite ma na nich tel cislo, facebook icq atd..ja ked dohaujem nejake stretko, tiez to nenacapim na facebook ...
@grietusha ale @yolis moze byt tiez VIP, ked mi zaplati clensky poplatok 1000 € na rok, je v tom stala technicka podpora, picovanie na kazdeho kto bude picovat na nu, VIP stretka (kofola nie je v cene) a proste dobry pocit, ze HOK mohol zarobit takze vsetci VIP mi dlzia 1000 €
@iwulik keby si citala moj dalsi koment tak vela pochopis..ne nadarmo ta nutili rodicia citat..skoda, ze si neposluchala. Nikto sa nechvali to ale clovek z PreshoWA nemoze pochopit mi propagujeme nase elitarstvo...posledna veta toho vela hovori
@hajzelodkosti myslíš si, že keď si z blavy, tak, že si niečo viac?? čítať som vedela už v štyroch o čom sa tebe vtedy snívalo... a ten tvoj ďalší koment som čítala... ale prepáč, asi to dievča z PreshoWA nepochopí nikdy a napísal si "propagujeme naše elitárstvo" v čom ste elita??? a nie je tu zakázané niečo propagovať?
dobre som sa pobavila na diskusii a ani sa nečudujem, že nie som pozvaná... však ja tu asi ani nikoho nepoznám musím to nejak napraviť... prídem raz na to ako
@iwulik ked sme pritom @siss za mna neodpovedala to som ja pisal z jej nicku lebo som bol na jej PC a som zvyknuty z domu ze som prihalseny a zabudol som, ze pisem cez jej nick, ale to by si dievca z presova ktore vedelo v 4 citat domysliet ci nie? Dokonca som to tam aj napisal, no a ked vies citat od 4 tak ta mali naucit pisat slovo Prešov, ale to asi potlacili. V com sme elita? V tom, ze sme! A ano myslim si, ze som viac.
@sabica casom ak sa budes snazit budes patrit medzi elitu NAS
@iwulik ja viem co som tam napisal...boze uz mi nic ine neostav len ta poslat do pice..co ako chces tym povedat? jednym komentom? nebudem sa tu hadat s dakou 17 rocnou vychodnarkou ktora namiesto v pise w a vie citat od 4 rokov pritom genius zrejme nebude.
@iwulik ked myslis radsej citaj az potom hovor ak nezvladnes citat viac ako jeden komnt tak ti je to citanie od 4 rokov asi na nic Inak je pekne, ze sama sebe priznas ze sa hadas a ze nevies pisat
nestoji mi za to stretvat sa s niekim, ked chce peniaze za stretnutie!ale mozno niekomu ano
@grietusha bohužiaľ, je to tak, že budeš musieť platiť za akýkoľvek postup.
-neplanuje sa spoplatnit asi nikdy... -
takze neviem aki postup si mala namysli ?mozno jedine tohto vip stretka kde to nieco bude stat...
pretoze na birdz sa nebude nic doposial nikdy spoplatnovat jedine ak by otom nevedel ten nad adminmy?ale ostanme pri tejto teme a jedine mozno toto stretko sa bude spoplatnovat vami???
@hajzelodkosti no na to aby som sa dostala medzi elitu, by som zrejme potrebovala viac voľného času stráviť za PC... teraz som tu len raz za čas aj to len na skok... Ale ja sa polepším a dostanem sa medzi ELITU - VÁS
@matias este jedna vec - aby si si nemyslel, ze sa tu platia polatky tak to bola sranda neviem ako ta napadlo, ze by sa to myslelo vazne neexsistuje ziadna elita chcel som urobit stretko s ludmi z birdzu, ktorych chcem ja na vlastnom stretku a su iba odtialto. Teda ludi, ktorych nepoznam a mozno ich chcem spoznat. Nebudem chodit na stretka, kde su ludia ktory ma nezaujimaju alebo doknca ked ma tam nechcu radsej si spravim vlastne sukromne. Chapes? Neber ten net tak vazne.
no teraz každý inšpirovaný týmto fórom vytvorí okolo seba podobnú ,,zaručenú" skupinku VIP ľudí a birdz padne tak hlboko, až sa dostane na úroveň toľko nenávideného booomu.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
102 komentov
a najprv sme sa mali dohodnut jaj omg
hajzo, s kým si konzultoval, preboha?! však ja o ničom neviem
na facebook to nacapim ako event mozno ...
no a k veci..dal som to sem lebo som isto na dakoho zabudol a ten dakto sa mozno ozve chapete
no @grietusha neser ma a @yolis ty tiez mate odidve volnu aj sobotu aj nedelu da sa predsa dohodnut
toto je cista zavist, ze nemozte prist uz chcete aj opakovat
@roborossen no jasne mam pre teba iba jednu odpoved chces ju pocut?
@yolis neber si moju hviezdu do huby!!!
a radiohead s nim som vcera chlastal a su tiez pozvany na VIP HOK BIRDZ STRETKO 2009 - BA len pre info he heeeeee
@kat huraaa prvy spokojny VIP host
pointa? to ste si nemohli napísať cez TSky, že sa chcete VY "VIP" stretnúť? či sa treba chváliť akí ste dobrí kamoši???
@krutafunebracka ta posledna veta je praveze naj!
Inak som niekomu aspoň troška známa?
@sabica casom ak sa budes snazit budes patrit medzi elitu NAS
@ostatn í VIP tesim sa na vas
a vy ostatní...who cares???
to uz sa tu bude platit za status ked si ho niekdo chce zmenit na nieco viac...
alebo sa da cakat ako na boom ze zaplat na polroka 2euro za vstup....
ocakavam pod mojim komentom ze niekdo da ze to bolo myslene obrazne...
bohužiaľ, je to tak, že budeš musieť platiť za akýkoľvek postup. pre bližšie informácie mi napíš TS a pošlem ti číslo účtu, kam sa zasielajú peniaze.
Som tam!
V tom termíne robím chatu, teda už asi viem, ako to poriešime
@matias ty si fas umieram smiechom v krcoch
cmuk, @transplantovana
@mayo samozrejme @depropex je srdecne pozvany
@pernik to je jasne, ale hlas ludu je iny aj ty si pozvany uz len pre tvoje nazory
@yolis 1000€ postaci
@transplantovana nuz tak odteraz si multi bitch - si pozvana
@kukuricka ty si ok presla si Interpolom, CIA i SIS
@yolis toto je ciste mnozenie 500 € pokuta!
@pernik sme s tebou!
@grietusha bohužiaľ, je to tak, že budeš musieť platiť za akýkoľvek postup.
-neplanuje sa spoplatnit asi nikdy... -
takze neviem aki postup si mala namysli ?mozno jedine tohto vip stretka kde to nieco bude stat...
pretoze na birdz sa nebude nic doposial nikdy spoplatnovat jedine ak by otom nevedel ten nad adminmy?ale ostanme pri tejto teme a jedine mozno toto stretko sa bude spoplatnovat vami???
@sabica tesime sa na tvoju ucast setri 1000 €
@kat ok
@jerry483 pre odporcov je zlava 50%
@jerry483 no najvyssi cas
@501 nevadi pomaly dalej zajdes rada - zober si uver
@kosmiklove ano poukazuje
@Arugad ja uz mam skupinku a nehanbim sa ju dalej rozirovat o novych clenov