Zaujímalo by ma, prečo si chalani u dievčaťa nevážia panenstvo. Myslím, v tom zmysle, že o to viacerí nestoja alebo respektíve, nechcú s babou, čo je ešte panna, nič mať. Boja sa toho?
Ja si vážim všetky dievčatá a ženy (pokial to niesú štetky alebo proste zlí ľudia) a panenstvo by som bral ako plus, sám som panic a aspoň by som mal istotu že ma nevysmeje alebo nebudem príliš neskúsený, ja si to panenstvo jednoducho vážim.
No napríklad konkrétne ja, som ešte panna. Ale myslím,že je vám to už všetkým jasné -.- Mala som už aj priateľov (frajerov..berte to ako chcete), ale ani s jedným som nespala. Jednoducho som myslela, že ešte na to nie som pripravená. ...ale spoznala som istého chalana, ktorý ma neskutočne priťahuje. Poznáme sa už nejaký ten piatok a dokonca sme sa už bavili aj na tému sex, ale....ale ! Keď zistil,že som panna,dal ruky preč... Nechápem, cítim sa ako najväčší odpad. Veľmi ma to vzalo. Doteraz som si myslela, že je to niečo vzácne, ale asi som sa sekla...
všimnite si americké seriály.... trtkajú každý s každým ako zajačiky
mňa náhodou odpísalo strašne veľa chalanov keď za dozvedeli, že nie som panna, tak si nemyslím, že je to tak... proste nesprávna skupina ľudí v okolí
ale zase na druhej strane pri vzťahoch s babami som niečo také nepozorovala... skôr ich to lákalo myslím
a hej, som štetka, keďže mi pravdepodobne začnete nadávať... ale zase poznám aj baby aj chalanov ktorí mali omnoho viac partnerov a pohoda
ja neodsudzujem ľudí podľa počtu partnerov (veď ako by som aj mohla, že?)... ale vážne... sú to ľudia a mnohí lepší než tzv. panici a panny, ktorí sa snáď až robia svätí
začala som si už vážiť vernosť a už by som nedokázala zradiť dôveru človeka, ktorí ma ľúbi a ktorého ľúbim ja... a je mi vážne jedno, koľko mal vzťahov predtým... ak som v jeho živote na prvom mieste, minulosť neexistuje... aspoń pre mňa
Ak ta niekto odmietol len preto, ze si panna, je to blb a nezasluzi si ta, kasli nanho. Urcite sa nesnaz "o to" prist len kvoli tomu, aby si to uz mala za sebou a nebola panna; to by bola najvacsia blbost.
ale ak ťa má rád tak a nejde mu len o to , že užiť si, si ťa váži aj ako pannu... len treba dobre hľadať-tých slušnejších je možno viac ako sa v skutočnosti zdá
no neviem... skoro každý druhý by dal neviem čo za to, že je baba ešte panna... kolko krát bolo v Tv alebo niekde inde dávané, že baba predávala svoje panenstvo a chlapy jej boli ochotný za to zaplatiť neskutočné peniaze.... pravdepodobne sa stretávaš s nesprávnymi ľuďmi (chlapmi)...
@marllenka ty si mimo aspon co sa muzskeho pohladu na panny tyka. Panna nie je vyhra. Co na tom ma byt vyhra? Ale sak pannou si len pri prvom pohlavnom styku a pri druhom uz nie si. Na panne je dobre akurat to, ze si ju mozes vycvicit
@barky Nepametám si už úplne presne čo som písal, ale stojím si za tým čo si o afrike myslím - keď tam celé dni len súložia a nepracujú, nemôžu sa čudovať že ich krajiny vyzerajú tak ako vyzerajú. Inteligentných ľudí si vážim bez ohľadu na pohlavie.
Tak ja neviem, predsa má 26. A ak máš ty 18, tak je mu to asi divné mať v tom veku pannu. Alebo možno nemá rád krv (poznám aj takých). Nechaj to tak a nájdi si nejakého iného.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
a aby netýrala jeho ego porovnávaním (čo by ani nemusela robiť, ale on by si aj tak myslel svoje )
lebo poznám aj dosť takých, ktorí si panenstvo u baby vážia a oceňujú, že ju nepretiahla polka okresu
ale no zas to nemusíš brať tak doslovne...
» www2.birdz.sk/forum/chalani-r...
» www1.birdz.sk/forum/chlapci-z...
ešte stále si myslíš že je to tak? tak sa ešte raz zamysli a pozri tieto fóra/anketu...vždy prevláda panna
neviem, je to iné ako keď je chlap panic...
Ale nemali by kvôli tomu babu zhadzovať , urážať. A keď je to pre ních problém tak to sú kokoti.
Keď je panna poteší , keď nie je tak nevadí.
mňa náhodou odpísalo strašne veľa chalanov keď za dozvedeli, že nie som panna, tak si nemyslím, že je to tak... proste nesprávna skupina ľudí v okolí
ale zase na druhej strane pri vzťahoch s babami som niečo také nepozorovala... skôr ich to lákalo myslím
a hej, som štetka, keďže mi pravdepodobne začnete nadávať... ale zase poznám aj baby aj chalanov ktorí mali omnoho viac partnerov a pohoda
ja neodsudzujem ľudí podľa počtu partnerov (veď ako by som aj mohla, že?)... ale vážne... sú to ľudia a mnohí lepší než tzv. panici a panny, ktorí sa snáď až robia svätí
začala som si už vážiť vernosť a už by som nedokázala zradiť dôveru človeka, ktorí ma ľúbi a ktorého ľúbim ja... a je mi vážne jedno, koľko mal vzťahov predtým... ak som v jeho živote na prvom mieste, minulosť neexistuje... aspoń pre mňa
podla mna to je vzacne a vazim si to na zenach
Ak ta niekto odmietol len preto, ze si panna, je to blb a nezasluzi si ta, kasli nanho. Urcite sa nesnaz "o to" prist len kvoli tomu, aby si to uz mala za sebou a nebola panna; to by bola najvacsia blbost.
takze je to len plus..
a hej, pokiaľ viem, chalani zbožňujú panny, ten pocit, že oni si ju označkovali prví! och
a viem to z vlastnej skúsenosti, koľko chalanov je fascinovaných