tak vysledok bol ze som si to vypocul najprv som myslel ze to nezabralo siel som si do okna zapalit ale v polke cegarety to na mna prislo zacali sa mi podlamovat kolena a doplazil som sa do postele kde som v sekunde zaspal
ja som vcera skusal Boom, ale zaroven som pritom surfoval po nete, hadal sa na forach a rozhodne som nerelaxoval, takze ma len bolela hlava... dnes to skusim vecer ked budem zaspavat
No ja som si dal marihuanu..najprv ze aaa..vyrabacka..nic to nerobi..isiel som do obyvaku kukat sport..ani neviem ako som sa tam doplazil..ani neviem ako dlho som tam bol ani co som pozeral,ci sa niekto so mnou rozpraval iba som sa zdvihol a isiel prec...
fuha no ale je to haluz ale pocuvat ten herak fuj iny humus...ale ja som sa potom bal jako kkt a nic som si nepametal nevem ci si to este nekedy pustim
ked tak uvazujem pri pohlade na tu ikonku na mojej ploche, tak ma napadlo, ze to urcite vypatlava mozog..ked musi clovek pol hodinu pocuvat nejake pizukanie do hlavy, tak samozrejme ze to spravi haluze, ale podla mna to robi s kazdym nieco ine..presnejsie neviem co si mam o tom myslet,takze tak..
jajs no ja som to pocuvala asi viac ako pol roka dozadu... a uz si nepamatam aku drogu presne. bola som v tmavej miestnosti a sustredila som sa len na tie zvuky a zevraj to ma ucinkovat az potom ale ja som mala haluz ze niekto je pri mne v tej izbe (samozrejme ze tam nikto nebol, mozno som si to len namyslala ze sa mi to zda) a ked som to dopocuvala tak som bola spomalena a ako mechom udreta a mala som taky cudny pocit ako depku alebo co... asi taku pol hodinku... ani to nie... chcela by som to este vyskusat
hej, presne ono to hrozne spomaluje! ja ked som pocuvala opium, tak som mala pocas toho haluze - videla som vselijake flaky a tak..potom ma vyrusil bracho a zostala som vytreta a spomalena jak po vyhulovacke
funguje to tak, ze ta to najprv nahodi do hladiny alfa, kte si v takom da sa povedat tranze, robi sa to tak aj pri hypnoze...ked si v tejto hladine,tak tam hra velku ulohu aj autosugescia, proste cakas staqv, tak si ho aj privodis.... samozrejme tam hraju ulohu aj zvuky, ale aj sugescia, ked sa bojis, alebo si vopred presvedceny, ze to nefunguje, tak to fungovat nebude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
snad ma to nezabije
Čo ma nezabije to ma posilní...
a ked si nekdo myslite ze vam to vymije mozog
tak sa prestantte bat a skuste to mozno to na vas zafunguje