ty hlavne nevyvolavaj ducha ludovita stura a spol lebo ta rovno zabiju... respektive mozno by si mal a naucili by ta aspon zaklady gramatiky pretoze takto otrasne pisat som uz dlho nikoho nevidel (nastastie)
des......ta gramatika.....to je nieco STRASNE!!!!!!!.......
chudaci sa aj v hrobe otacaju,ale nejde o nich, ale aj o tvoju inteligenciu raz si napisal zjavyl, co je zle a raz zjavil co je dobre.....tak kde mas rozum...je to to iste slovo, asi sa pise rovnako,nie? ci zato ze je v inej moznosti, tak ine i??:....
na plaveckom v sekunde som si z toho robil srandu ze podme vyvolavat duchov ale nejako nikto nechcel ist so mnou tak z toho nic nebolo : disappointed: tento rok na lyzaku to musime napravit
ja som sa pozerala do zrkadla a vravela krvava mery stale dookola a zacala mi tiect krv z nosa a mne neteče nikdy krv vtedy prvy krat..mozno znamenie a mozno nahoda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
kokos toto vyzerá na fake, neexistuje aby niekto takto písal
chudaci sa aj v hrobe otacaju,ale nejde o nich, ale aj o tvoju inteligenciu raz si napisal zjavyl, co je zle a raz zjavil co je dobre.....tak kde mas rozum...je to to iste slovo, asi sa pise rovnako,nie? ci zato ze je v inej moznosti, tak ine i??:....
ach si fakeeeee si šmeejd
a nesmejte sa mu sak nech je vidno, ze sa ma chlapec dobre
pripomínam, že moja jediná komunikácia s autorom tejto témy je príspevok @7
ty ani Slovák nemôžeš byť...