Máte stanovenú (životnú ) víziu? Pracujete na nej každý deň? Dajte príklad ( Opäť raz si odpustite veci typu zobudiť sa pred siedmou, vypiť tri pivá a podobné megavtipnosti)
hej...ked som mal 20, povedal som si ze budem robit to co chcem a budem stastny...vsetko som nechal, odisiel som zo SVK tvrdo som pracoval...a teraz som malicky krok od naplnenia zivotnej sance, ktora mi definitivne zmeni zivot...ale verejne nechcem nic konkretizovat
v podstate hej každý den pracujem na to aby som si zarobila na svoje ciele
(v skratke sporím si na cestu okolo sveta)
co sa týka kariéry tak neviem vobec ze co by som chcela robiť takže aspon sa snažím robiť najlepšie to čor obím a zlepšovať sa...
ano..ako väčšina, mam nejake ciele a pracujem na nich každy deň, lebo proste viem, že same sa to nespravi..a veľakrat je to naprd, ale nakoniec zisťujem, že ta cesta samotna je na tom najzaujimavejšia
Nemám ciele nemám vízie ...som stratený prípad ale chcel by som pomáhať dáko ľudom ale ani sám netuším ako a či vlastne nepotrebujem ja sám pomôcť ale tak zvyčajne je to tak že ten čo pomáha tak tomu niet pomoci uvidíme časom
Vízie, ktoré som mala pred pár rokmi už sú splnené. Tie, ktoré som si vymyslela pred nedávnom sa začínajú plniť.
Chcem byť otitulovaná a mať jednu konkrétnu prácu a pomedzi to robiť ešte kopec svojich vecí a biznisov.
A ešte chcem mať jedno dve tri deti s mojim mužom a chceme mať kúpený byt v Europe a postavený dom pri Žiline.
No a ešte chcem aby sa môjmu drahému chlapovi tiež darilo v podnikaní a nech ho to nikdy neprestane baviť a nech ho to napĺňa aj naďalej. Toť vše.
Mámcasi 3 životné smery avšak nedajú sa bohužiaľ spojiť.
Jedna moja vízia je byť úspešný kariérne a klasický mainstream ako založiť si rodinu, mať 2 detičky, auto, chatu, veľa cestovať po svete a hlavne mať super ženu.
Ďalší je ísť niekam preč ďaleko a žiť jedno bláznivé dobrodružstvo za druhým.
Chcem rozbehnúť zariadenie resp. organizáciu prosociálneho typu.
Udržať si stabilnú prácu (lebo cez tú organizáciu v SR veľmi nezarobím), čas na záľuby (cyklistika, divadlo), založiť si rodinu, byť užitočný tam kde som...
A práca na tejto vízií mi napĺňa časový harmonogram dňa...
A ty?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Preto veľa čítam, a učím sa jazyky!!!
(v skratke sporím si na cestu okolo sveta)
co sa týka kariéry tak neviem vobec ze co by som chcela robiť takže aspon sa snažím robiť najlepšie to čor obím a zlepšovať sa...
Chcem byť otitulovaná a mať jednu konkrétnu prácu a pomedzi to robiť ešte kopec svojich vecí a biznisov.
A ešte chcem mať jedno dve tri deti s mojim mužom a chceme mať kúpený byt v Europe a postavený dom pri Žiline.
No a ešte chcem aby sa môjmu drahému chlapovi tiež darilo v podnikaní a nech ho to nikdy neprestane baviť a nech ho to napĺňa aj naďalej. Toť vše.
Jedna moja vízia je byť úspešný kariérne a klasický mainstream ako založiť si rodinu, mať 2 detičky, auto, chatu, veľa cestovať po svete a hlavne mať super ženu.
Ďalší je ísť niekam preč ďaleko a žiť jedno bláznivé dobrodružstvo za druhým.
A tak dál....
Udržať si stabilnú prácu (lebo cez tú organizáciu v SR veľmi nezarobím), čas na záľuby (cyklistika, divadlo), založiť si rodinu, byť užitočný tam kde som...
A práca na tejto vízií mi napĺňa časový harmonogram dňa...
A ty?