Páčila by sa vám vlajka (rieš vzhľad, nie *** , kde by bol náš erb väčší a v strede, a pozadie by bolo jednofarebné - napríklad buď a) čisto biele, alebo b) čisto červené ?
Myslíš si, že by bola naša vlajka lepšie zapamätateľná vo svete ?
Asi aj áno, mne sa dosť páči švajčiarska vlajka, tá je taká. Problém je, že by asi musel zmiznúť ten červený štít na štátnom znaku ak by bolo pozadie červené. Zostal by len biely kríž a modrý vršok.
Myslím si, že je v pohode. A popravde - je mi to celkom jedno, nepokladám za dôležité, aby mala taká bezvýznamná krajina nejakú pompéznu a výstrednú vlajku, keď aj tak väčšina sveta ani netuší, kde leží.
@manutdman@6 napríklad aj Srbská vlajka má iné poradie farieb ako Slovensko/Slovinsko/Rusko + Bulharsko (zelená namiesto modrej) a furt to vyzerá akosi na jedno kopyto s Chor. Slove. Slovi. Ru, ....
@thunderstorm@7 ved práveže ja sa pýtam na taký dosť zjednodušený model Podľa mňa čím jednoduchšia, tým viac zapamätateľná a menej pomýliteľná. Mne sa páči ako to má Švajčiarsko, Turecko, Japonsko, Maroko, Bangladéš, atd. Tak málo a sú všade rozpoznateľné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a @1