Tak, skúsim v skratke napísať to, čo sa stalo za posledných pár dní. Do nášho mesta prišli dvaja zahraniční futbalisti, ktorých som spoznala v podstate náhodou, lebo kamoška robí v OC kde sa oni každý deň chodia najesť. Boli sme v piatok na diskotéke a ta
a ked by aj zdvihol, co z toho? ved odide prec zase, nie? a to, ze "lebo na prvý pohľad vyzerá ako chlap, ktorý si chce užiť. Ale ja som cítila, že so mnou to tak nebolo." - citit sa da vselico...nie je dobre pocuvat len city a ignorovat rozum (hoci ani opak nie je dobry)...ja by som ti radil aby si kaslala na to
tak podľa mňa - pokiaľ ti neodpíše na tú smsku, neopováž sa mu ozvať,volať,písať...vyznie to maximálne zúfalo... viem to podľa seba, lebo tiež som mala taký stav, keď som bola namotaná, ozývať sa, písať,volať, vyhľadávať...NIE! je to doliezanie, my si to v tej chvíli neuvedomujeme, ale oni to cítia:-|
možno si chce naozaj len užiť, daj tomu čas veď ho ani nepoznáš podľa toho, čo píšeš... síce si presvedčená,že "s tebou to tak nebolo", niektorí títo kanci sú geniálni herci
a poprípade - zíde z očí, zíde z mysle. Je to čerstvé ešte
@1 no, preč odíde, ale tak skoro určite nie, lebo prišli len nedávno, nejaký ten čas tu pobudnú ...
ani rozum neignorujem, keby som, tak už dávno mu zavolám
@2 hej, stretla som už všelijakých geniálnych hercov ... ale žeby sa až tak pretvaroval? proste rovnaké názory, jeden druhého sme dopĺňali a tak ďalej...to som zažila zatiaľ len pri ľuďoch, s ktorými mám dnes skvelý vzťah. jasné, že ho veľmi nepoznám...ale práve to, že by som ho chcela viac spoznať ale neviem, či ho ešte vôbec niekedy uvidím, keď sa mu neozvem ...
suhlasim, nedoliezaj. ak sam bude chciet, ozve sa ti, vsak kontakt na teba ma. ak nie, proste kasli na nho, aj ked si sa namotala.. ja som prezila par takych zmotov (ono to je vzdy takeee sladke ked si namotana ).. ale ak chlapec potom nevyvijal nejaku aktivitu, som sa nevtierala. je to pod uroven drzim palce, nech sa ozve.. a nech ta len nevyuzije
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ťa teda riadne dostal
tak podľa mňa - pokiaľ ti neodpíše na tú smsku, neopováž sa mu ozvať,volať,písať...vyznie to maximálne zúfalo... viem to podľa seba, lebo tiež som mala taký stav, keď som bola namotaná, ozývať sa, písať,volať, vyhľadávať...NIE! je to doliezanie, my si to v tej chvíli neuvedomujeme, ale oni to cítia:-|
možno si chce naozaj len užiť, daj tomu čas veď ho ani nepoznáš podľa toho, čo píšeš... síce si presvedčená,že "s tebou to tak nebolo", niektorí títo kanci sú geniálni herci
a poprípade - zíde z očí, zíde z mysle. Je to čerstvé ešte
držím ti palce
ani rozum neignorujem, keby som, tak už dávno mu zavolám
@2 hej, stretla som už všelijakých geniálnych hercov ... ale žeby sa až tak pretvaroval? proste rovnaké názory, jeden druhého sme dopĺňali a tak ďalej...to som zažila zatiaľ len pri ľuďoch, s ktorými mám dnes skvelý vzťah. jasné, že ho veľmi nepoznám...ale práve to, že by som ho chcela viac spoznať ale neviem, či ho ešte vôbec niekedy uvidím, keď sa mu neozvem ...
(ale narozdiel od tvojho prípadu,niečo sa stalo)
...nechaj to tak..asi..teda..myslím..ked sa nedá nič robiť,zabúdajme!