Univerzita J. Selyeho v Komárne odbor Praktické prezidentovanie (PP-009).
Ale šancu iste máš, keď sa toto vážne pýtaš.
Aj prezidenta môžeš robiť, a ak prezidentna nie tak premiéra určite. Presne ľudí s takýmito myšlienkovými pochodmi tam nutne treba. Už teraz si tlač predvolebné plagátiky, aby si potom ušetril.
t@qwedsayxc to je jedno, hlavne musis mat znamosti aby ta tam dostali lebo inak ta z tde vyhodia tak rychlo ako si tam prisiel. A nie vsetci politici maju vysoku skolu....
bývali Husák, Havel boli v base, skus aj ty niekoho napr. prizabiť, najlepšie terajšieho prezidenta našho dedka pletka Gašparoviča a určite sa dostaneš do análov histórie Slovenska
@mefistofel Ale ked dostudujem niaku tu vysoku tak kam mam potom ist, co mam potom robit... Mam 15 a o rok idem na strednu, a na akus trednu mam ist... Ja sa v tom nevyznam, pls vysvetli mi to podrobne je to pre mna dôležité...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Najväčším aký existuje.
A prijmú ťa medzi seba určite
a nejake tie ody na fica by sa zisli. napr. ta babenka co ho mala na narodeninovej torte ma uz vyhrate
Ale šancu iste máš, keď sa toto vážne pýtaš.
Aj prezidenta môžeš robiť, a ak prezidentna nie tak premiéra určite. Presne ľudí s takýmito myšlienkovými pochodmi tam nutne treba. Už teraz si tlač predvolebné plagátiky, aby si potom ušetril.
ale pohni si, onedlho sú voľby
respektíve by si sa mal tomu rozumieť...