Zdravim.
Potrebujem pomoct lebo ja som v koncoch.
Treba mi najst kolko stoji vlak z presova do bratislavy
Neviete mi zistit alebo neviete presnu cenu?
Chcem ist za dievcatom prosiim pomozte
@jancek chcel tusim povedat, ze ked pojdes rychlikom
a na tu preukazku si vygoogli tlacivko a vytlac (alebo si pon chod na stanicu, ak to nemas daleko), daj potvrdit v skole a potom si chod vybavit tu karticku a ZSR karticka je podla mna zadarmo
nic nic, len on pisal ze "ak nepojdes ICckom, ale Cingovom, Spisanom, Dargovom, Povazanom, Sarisanom..." a ja som len chcela trochu zjednodusit, ze na menach nezalezi, ide o to, aby to bol rychlik (vsetky vymenovane su rychliky)
cize ked si zvolis rychlik, tak to bude za tu cenu, ako pisal hore. ICcka su drahsie
@15 rychlik je typ vlaku akoze mas osobny vlak, zrychleny vlak, rychlik, IC, EC... a su medzi nimi rozdiely, napriklad osobny vlak stoji v kazdej dedinke a tak je ovela ovela pomalsi, a tym padom aj chodi kratsie trasy.
IC je zase taky super frisky zevraj, ten ma malo zastavok, ale je dost drahy..
@erikman nebuď už buk. Osobný aj rýchlik stoja tak isto. Lebo pôjdeš do druhej triedy. Bagetou sa trepať z Prešova do Blavy by si v polke druhého dňa cestovania asi oľutoval.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a na tu preukazku si vygoogli tlacivko a vytlac (alebo si pon chod na stanicu, ak to nemas daleko), daj potvrdit v skole a potom si chod vybavit tu karticku a ZSR karticka je podla mna zadarmo
cize ked si zvolis rychlik, tak to bude za tu cenu, ako pisal hore. ICcka su drahsie
IC je zase taky super frisky zevraj, ten ma malo zastavok, ale je dost drahy..
chces ist rychlikom!
Takze hovorite ze to je ta ista cena? Lebo naozaj ja mam cestovanie v krvi
najlacnejsie je ist stopom... na fb si najdi skupinu stopar etc.. a napis tam, ze chces ist dpc