Prosím Vás,napiste co viete pripadne ake mate skusenosti s cestou vlakom do Moskvy.
A este by ma strasne zaujimala cena Brotislava-Moskva,nikde ju neviem zohnat
@peterbanas7 hej vlakom, cenu neviem, on tam má známych, tí mu poradili, lenže musíš to tam poznať, lebo sa tam ľahko stratíš, predsa je to 12 miliónvé mesto.
@peterbanas7 jj chodiť dnes do Moskvy vlakom je úplne bežné a tak sa cenu dozvieš na študentskom fóre. Koľko námahy by ti dalo zavolať na infolinku ZSSR?
@peterbanas7 tak to je pravda priamy spoj z Prahy(EN Vltava) stoji jednosmerny 2. trieda 200-250€. To je asi najdrahsia alternativa. Zavolaj si na 18188 a popytaj sa ak chces nieco lacnejsie.
ja by som išiel jedine stopom teraz dosť veľa vozia dodávky a kamióny do ruska bársčo takže by som si radšej urobil taký výlet samozrejme zadarmo a pokecal si s kadejakými ľuďmi sem tam sa k niekomu domácemu prikmotril či môžem prespať alebo sa dohodol cez HC ... vlakom je to do dvoch dní, podľa toho kade chceš ísť či na poľsko alebo ukrajinu by to mohlo stáť približne 200 eur tam aj naspäť okolo 85 eur vychádza Krakow - Moskva jedna cesta čo do krakowa človek stopne aj keď nechce stačí vedieť ukázať palec
ľudia vy ste niektorí tupci s prepáčením .... a čo sa mu v tej moskve akurát teraz akože stane??? ale keby išiel do new yourku to by ste ho tam posielali, že aké supeeer mesto
ja osobne by som nešla cez ukrajinu ( a nie pre tú terajšiu situáciu, ale aj predtým to bolo vraj riziko čo som počula od známych čo vlakom chodili)
známy chodil tuším cez poľsko a potom bielorusko a tade vrchom, cesta v pohode, 2-3 dni tuším, cena záleží od spoločnosti a aj toho, aký lístok si kúpiš.
len btw ja som tym vlakom KE Moskva siel mozno tak 10-15x. A vtedy to stalo neviem asi 4000 korun napr. a proste sadnes a cucis nejakych 32hod vo vlaku. Na hraniciach kontroluju aj so psami obcas chodia a tak ale inak nic. Akurat teraz neviem ci by som siel vlakom cez ukrajinu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Bratislava
Prepac ale to uz je na moje uvazenie
A siel vlakom?
Ak ano kolko ho to stalo?
minule som citala tento blog,tak si pozri cenu neviem
V Moskve sa vobec Nic nedeje
anooooo, v Moskve je vyhlásene stanné právo, po uliciach pochodujú vojaci a strielajú do všetkého čo sa hýbe
Preto vlakom,lebo si Myslim ze to ma svoje Caro.
A z Bratislavy?
ja osobne by som nešla cez ukrajinu ( a nie pre tú terajšiu situáciu, ale aj predtým to bolo vraj riziko čo som počula od známych čo vlakom chodili)
známy chodil tuším cez poľsko a potom bielorusko a tade vrchom, cesta v pohode, 2-3 dni tuším, cena záleží od spoločnosti a aj toho, aký lístok si kúpiš.