Zdravim..takže k vlakom zadarmo to môžem isť napr. ked som z Bratislavy môžem isť do Trnavy zadarmo? či to len vrámci cesty do školy a zo školy? Ked som študent..dik
ja by som dal do pici ze clovek moze ist zadarmo len z miesta bydliska do miesta školy ...a nie ze v hocijakych spojoch....uz vidim jak idioti ozrati budu pobehovat po slovensku a zneprijemnovat ludom cestu
ja tak viem že to musí škola ktorú navštevuješ potvrdiť že si žiakom tej školy a to zoberieš na stanicu a tam ti vydajú nejakú kartu s ktorou si budeš kupovať lístok za 0€...aspoň toto povedala naša učka...
ja len nerozumiem ako niekto môže uprednostniť vlak aj keď bude zadarmo pred stopom ... prečo ľudia nechodia stopom, ke´d je to pohodlnejšie a zábavnejšie a samozrejme rýchlejšie - pretože predpokladám, že TGV u nás tak skoro nebude chodiť
@fragile. jaj no ja som si to skor predstavila tak, ze opita vyjdem z KCcka a prva vec co mi napadne je jak sa dostanem na nocak a nie "jupi idem do kosic"
@mysteriousmonkey dúfam že sa objaví a že to bude môj vykupiteľ z dnešného hnusného sveta, tak rád by som to mal za sebou :happy: @vachtik darí ako darí, na slovensku sa človek vezie zo 75% na VW Group v rakúsku ťa berú o triedu lepšie autá na pumpách aj o dve triedy - čiže nedá sa súdiť či sa darí, zatiaľ nemám ženské vnady, aby som dokázal stopovať výlučne vlajkové lode a šporťáky ... na nový Range Rover a nové S-ko od Mercedesu som čakal 3,5 mesiaca, ale stálo to za to mať počas jazdy aj masáž a Luftovanie je srdcovka, ale niektorým stačí aj stáť v autobuse alebo počúvať piskot bŕzd vo vlaku... no v číne autostop nepoznajú, takže tam by trvalo hodne dlho, kým by som sa prepravil
@soreljulien Hej, to musím dávať pozor ešte aj ako formulujem otázku, aby tu náhodou nejaký detailista nemal zlý pocit?
No ale škoda, že nechceš odpovedať, potom sa nečuduj, že nikto nebude stopovať, keď sa nechceš s nami podeliť o rady
@lenkaska1 niečo som písal ak si si nevšimla čo viac by si chcela vedieť v akej polohe sedím a ako ukazujem palec? boužiaľ som stratil na ženy trpezlivosť... takže ďakujem, dopočutia
@lenkaska1 podľa mňa je to tam tak napiču napísané, že to treba prekladateľa, nech mi to vysvetlí so spolubývajúcou sa tu o tom bavíme o tom a proste tie pravidlá že hm, 160 km? len nárok na jeden lístok denne? dobre to chápem? Zle to chápem?
@tangerina spolubývajúca si to čítala, ja som si to čítala a nie je to také jednoznačné podľa mňa
šak nech to nejak pekne rozdelia, študenti ZS, SS a VS, + zahranicni studenti
povinnosti a čo je dovolene a tak. Strašne neprehladne je to
@tangerina nemám na nič iného čas, len to zase hľadať potvrdím si to v škole, dojdem na stanicu a som zvedavá čo mi teta v okienku v NM povie hádam bude stručná a jasná
@tangerina no že ako to platí a že či tam nie je 300 výnimiek a chytákov to chcem aby mi povedala teta za okienkom.
Kam? šak do Košíc pôjdem segra sa už chystá na výlet
a tak aj v Blave som bola posledne ako som bola doma, do Trenčína a tak
@alysia veď výnimka je iba to, že niektoré vlaky majú kapacitu a keď sa prekročí, tak si musíš lístok do neho zaplatiť (na osobáky to neplatí), o žiadnej inej neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@vachtik darí ako darí, na slovensku sa človek vezie zo 75% na VW Group v rakúsku ťa berú o triedu lepšie autá na pumpách aj o dve triedy - čiže nedá sa súdiť či sa darí, zatiaľ nemám ženské vnady, aby som dokázal stopovať výlučne vlajkové lode a šporťáky ... na nový Range Rover a nové S-ko od Mercedesu som čakal 3,5 mesiaca, ale stálo to za to mať počas jazdy aj masáž a Luftovanie je srdcovka, ale niektorým stačí aj stáť v autobuse alebo počúvať piskot bŕzd vo vlaku... no v číne autostop nepoznajú, takže tam by trvalo hodne dlho, kým by som sa prepravil
wtf
No ale škoda, že nechceš odpovedať, potom sa nečuduj, že nikto nebude stopovať, keď sa nechceš s nami podeliť o rady
šak nech to nejak pekne rozdelia, študenti ZS, SS a VS, + zahranicni studenti
povinnosti a čo je dovolene a tak. Strašne neprehladne je to
btw, a ty kam cestovávaš vlakom?
Kam? šak do Košíc pôjdem segra sa už chystá na výlet
a tak aj v Blave som bola posledne ako som bola doma, do Trenčína a tak