Ľudia, možno tak trochu stupídna otázka ale potrebujem to vedieť naisto - bude cestovanie vlakom zdarma pre deti, študentov a dôchodcov nad 62 rokov nejako obmedzené vzdialenosťou? Napríklad že to bude zdarma iba do určitej vzdialenosti, napr. 180km a ak
@jurito pretože je všeobecne známe, že na Birdzi nefunguje poriadne nič a preto mi príde scestné nadávať niekomu kvôli duplicitnému komentáru (ktorý predpokladám písal/odoslal aj tak len raz)
@darkestangel dobre on to pochopi prečo som mu to napisal,lebo je to kamarát....tak si chod svoju cestu a nestaraj sa do cudzej debaty ...nevidim,že by som ta tam tagol
Erjedna, tvoj prvý koment svedčí o nízkej mysli. Keď nevieš nič normálne napísať tak sa radšej strať niekde aj so svojim malým mozgom. Áno, je to ťažké ísť na stránku železníc a tam si to prečítať, pretože som to spravil už asi 5 krát, a šiesty sa mi to naozaj nechce. Keď si taký múdry, hoď sem presný link stránky na ktorej je písané presne to, čo som sa pýtal. Všade len kopa blbostí okolo toho ale nikde ani zmienka o vzdialenosti a obmedzeniach s ňou súvisiacich. Nenašiel som to nikde na Googli, preto som to napísal sem, čo, ako vidím, bolo úplne zbytočné ako všetka námaha ktorú človek vynaloží písaním niečoho sem na Birdz, pretože ako som zistil, väčšinou odpovedia len inteligenti, ako si ty. Nie aby človeku pomohli jasnou pár slovnou odpoveďou, nie, namiesto toho dokazujú akí sú podaktorí tupí. P.S. Ďakujem za 25 komentárov kvalitného spamu, namiesto jednej poondenej odpovede. Asi sa budem musieť ísť spýtať osobne na železnice, radšej sa pár kilometrov prejdem ako márniť čas týmto tu. Mier.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
» www.slovakrail.sk
@waagbistritz69
prečo sa staráte do debaty o ktorej nič neviete?
je tento baddas chlapec džurito dostatočné badass pre spravodaj?
strat sa prosim ta, vidis ze si tu neziadany
keby si tu nebol, nikomu by si nechybal
no tak neviem odkial on zobral ze ja som jeho kamarat, zase mali v ustave asi povoleny internet....
ty si taky zlaty, vzdy som mal rad mentalne zaostalych ludi, oni sa tak tvaria nevinne
tak nech sa paci pan googlovatel: » bit.ly/1zkAzJK...
Žiaci a študenti vo veku do 26 rokov – od 17.11.2014
>> za akýmkoľvek účelom na akejkoľvek trati