V parlamente je zákon, pri ktorom ak ho schvália, budeme prisahať vernosť Slovenskej republike, keď 15 roční dostanú občiansky preukaz, vyjadrovať oddanosť a úctu ústavným činiteľom a v škole sa bude spievať hymna, to všetko na upevnenie vlastenectva. Čo
Pravdepodobnosť, že ten zákon od SNS prijmú, je aj napriek tomu, že je zložený zväčša z nerozumných ľudí, je veľmi nízka, pretože dr. Fiko zbrojí proti SNS.
A kupodivu, v niektorých experimentoch, kde dr. Fiko je objekt pozorovania, by sme mali mať na zreteli, že i on má niekedy svetlé chvíľky a používa zdravý rozum.
hrdosť na krajinu v ktorej človek žije mu nikdy nevštiepi do hlavy nejaký blbý zákon, hymna a vyjadrenie oddanosti... a tobôž nie vyjadrenie úcty ústavným činiteľom, ktorí sú (v súčasnej dobe) hanbou štátu... je to ako za komunizmu, keď museli všetci uznávať prezidenta a komunistickú vládu a kto neuznával, na toho si hľadali páky...
ale zase pravda je aj to, že hrdosť v tento národ je u jeho občanov asi dosť nízka, ale skôr treba hľadať príčiny a naprávať tento stav, ako sa to snažiť dosiahnuť takýmito chorými opatreniami.
@alpynus a ako? Tým, že začnem spisovat petíciu proti mysleniu ľudí, čo o tejto krajine rozhodujú? Poprípade mám založiť nejakú organizáciu? Alebo sa mám pokúsiť dostať do vlady? Či este nejakú inú megasuper možnosť navrhuješ? áno, som súčasťou ľudu, ale rozhoduje väčšina ľudu, nie menšina...
@Kurope citas po sebe tie zvasty co pises? Zacne to takto a skonci to totalitou, mozno este horsou nez bola ta pred 20timi rokmi. Vtedy aspon "vsetkeho" bolo a nikomu "nic" nechybalo.
Slávnostne prisahám pri zástave SR za zvuku Slovenskej hymny že to mám v (tam kde slnko nesvieti) a keby ma chcel niekto donútiť máme predsa europský súd pre ľudské práva disappointed án boh zaplať za EU
@Nietzsche ved aj sudruh fikulas nedavno chcel aby sa pred zaciatkom prvej hodiny a pred skoncenim poslednej hodiny v skole spievala hymna. Proste kokot.
@ Tommyhot chcieť mohol, ale teraz je o tom v parlamente zákon, nepamätám sa, že by on predložil do parlamentu zákon; v parlamente sú teraz ľudia, ktorí by boli schopní ten zákon schváliť. dúfam že ho neschvália
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
A kupodivu, v niektorých experimentoch, kde dr. Fiko je objekt pozorovania, by sme mali mať na zreteli, že i on má niekedy svetlé chvíľky a používa zdravý rozum.
Žijeme v demokraticky zriadenej spoločnosti. Hurá, vláda ľudu! Si súčasť ľudu? Si. Tak to kľudne môžeš ovplyvniť, ak by si chcela.
ale zase pravda je aj to, že hrdosť v tento národ je u jeho občanov asi dosť nízka, ale skôr treba hľadať príčiny a naprávať tento stav, ako sa to snažiť dosiahnuť takýmito chorými opatreniami.
čiže tým pádom je to- myslím si dobrý nápad
@Jingsavv ak odmietne prisahať tak nieje slovák, a nemá čo vlastniť občiansky
@James144 no keby to bola kačica, tak by som sa tu na to nepýtal, aspoň vidíš do akých absurdností môžeme dospieť pričinením SNS.
Ja, keby mi nútili prisahať pri preberaní OP, by som odmietol.