jak tak pozeram, cim dalej tym viac mam nutkanie zalozit politicku stranu. dost ma vsak mätú vsetky dokumenty ktore pozeram, pac mam 17 rokov, studujem hotelovu akademiu a absolutne nemam prehlad v administrativnych veciach (ako napriklad
zásady hospodárenia strany. videl som jeden dokument o obci jablonka no a to bol masaker, absolutne som nevedel co tie veci znamenaju preto potrebujem najst (aj) ludi ktori sa v tejto oblasti rozumeju. co vsetko potrebujem? je potrebny nejaky obrovsky kapital? s kolkymi ludmi by som mal zacat? zatial len tolko ze do mojej strany budem prijmat vylucne veganov s tym ze:
to co bude moct byt transparentne transparentne bude, skolstvo by dostalo uplnu reformu, obcania by dostavali 1 rocne tricka mikiny + teplaky (tie teplaky mozno hh) s tym ze sa urobi statny podnik a vo velkych mestach statne obchody kde si ludia budu moct zakupit viac takych veci za zlomok ich ceny...spolupracovalo by sa aj s umelcami (psyalaska, rozni writeri a tak...na interente budu prebiehat konkurzy o najkrajsie navrhy a ludia budu vyplateni taktiez rozpredaj autobusov a nahradenie elektromobilmi... pocitam ze zvoleni by sme mohli byt v roku 2024 a tam toto bude uplne realne. mam viac poziadaviek a vsetko su to zrealizovatelne veci. mne hlavne ide o dusevny konfort a blaho, nie fyzicky. naozaj si myslim ze mam sancu nieco taketo urobit a ak mi to vyjde zaprissaham sa ze urobim cokolvek preto aby sa vsetko malo lepsie. ako dalej? kde zhanat ludi? vase pripomienky? VSETKO mi sem napiste! vdaka.
Uz davno som tu chcela navrhnut ze podme vytvorit Birdz politicku stranu, sice neviem aky by sme mali program lebo nikdy by sme sa na nicom nedohodli ale bolo by to ppci
Výlučne len vegánov ? však to si už taký istý ako kotleba svoju bandu si tam dotiahne dpči nič v zlom ale radšej sa venuj dačomu inému lebo ak aj sa dostaneš k dákej moci tak ťa odstránia respektíve k moci sa nedostaneš....jedine že by tvoj takto bol mafian
Wtf chlape? Ale ved skus, skoncis s 0,1% a o par tisic eur lahsi...a slovensku na smiech inac neviem, ako si vsetky tieto reformy predstavujes, ale ocividne si dost mimo reality.
@myschka urobí švédske stoly a tam si tých kandidátov odsleduje
Na tvojom mieste by som sa asi snažil najprv získať skúsenosti,vybudovať si meno v nejakej profesii,lebo s taktikou ,,práve som skončil hotelovku a idem spasiť národ" sa ďaleko nedostaneš. A tých strán je už skutočne veľa,ďalšia je zbytočná. Skôr by som začal na komunálnej úrovni a potom sa možno aj dostaneš do nejakej už existujúcej strany,kde budeš môcť presadiť svoje myšlienky,ale v sedemnástich je ešte moc skoro takéto veci riešiť,máš pred sebou ešte veľa roboty.
chcem vyzbierat 100 000 podpisov (namiesto 10 000) a v dobe ked sa toto bude dokoncievat uz budem(e) mat zriadenu webovu stranku s poziadavkami a viziou. momentalne je pre mna cim skor tym lepsie pac cim skorej zacnem tym skorej sa do politiky dostaneme a budeme moct zaviest zmeny. ja teraz musim hlavne zohnat ludi ktori do toho vidia a pocuvat rady ludi ktori uz nieco dosiahli a budu mi vediet poradit (ale kludne si vypocujem aj tych ktori v obore nemaju absolutne ziadne zasluhy)
inak, len tak okrajovo, rozmyslam aj nad spolupracou so Sulikom. Jeho nazory na vacsinu veci su mi velmi blizke plus je to charakter (a aj ja budem)
zlatko, vies ako sa taguje??? A nic z toho, co som napisala nie je kokotina, je to odpoved na tvoju otazku, dufam, ze na svojich volicov budes reagovat rovnako...
kym sa tam dostanem potrebujem sa co najkvalitnejsie vyformovat a preto je pre mna najprospesnejsie zacat uz teraz. pokial si predstavim seba vo vlade, prakticky nepotrebujem ziadne vzdelanie. skratka len potrebujem robit to co je spravne a politiku brat ako tetris, nie sach
(vsetko bude do seba zapadat)
stacia mi 4 roky na to aby som zabezpecil ze zo statnej kasy a eurofondov sa nepreleje ani cent. vsetko je to dosiahnutelne, akurat myslim ze momentalne maju strany prioritu niekde uplne inde a to je dost zle. FINANCOVANIE je vec ktora tu nefunguje a ktoru okamzite zmenim. za druhe zorganizujem ludi ktori nepracuju a budu chodit po svojich krajoch a za slusnu mzdu opravovat nefunkcne casti obci a miest (pod dohladom profesionalov v obore) a uvidis ako rychlo sa to tu bude menit. je toho vela a vsetko samozrejme nenapisem /a mozno ano ale az neskor pac momentalne moc casu nemam/
a teraz otazka: ak by ste nevolili mna tak KOHO a PRECO???
________
(z momentalneho vyberu)
v com sa vam moj miniprogram nepozdava, co by ste doplnili, co vam chyba alebo prekaza? PISTE!!! vas nazor, pokial zodpoveda urovni ktorej sa pytam je DOLEZITY a pre mna CENNY
!!!
Ďakujem
plus prerobim(e), s expertmi na vyzivu stravovanie v skolskej jedalni a bude sa varit ZDRAVSIE a BEZ MASA A MLIEKA. toto bude samozrejme zverejnene cize pokial bude niekto nedovercivy, moze sa o hodnotach jednodtlivych latok informovat na internete aj v skolskych jedalnach. vsade bude brozura s obsahom vyzivnych latok a receptami.
koľko je na slovensku vegánov 10 tisíc a to čo už s takým počtom ľudí sa kde už chceš dostať, kotleba mal 210 tisíc, ty muaíš mať aspoť 350 tisíc ľudí, zabudni ..
suroviny budeme brat od farmarov a statnych podnikov ktore budu vystavane na vychode slovenska a tak budu jednotlive zakladne potraviny zvyhodnovane. zaplatite odost menej, naje sa do sytosti kazdy a najjednoduchsie recepty (ale aj zlozite) sa budu nachadzat na internete a bezplatne budu nahravane na USB a citacky knih (a za par drobnych vytalcene na papiere v knizniciach a na uradoch)
hmm. a co s pracujucimi ludmi? povedzme pracovne prostriedky ktore budu prevazat ludi zadarmo..kazdy si najde uplatnenie a pracu a ten kto nie bude pracovat v OZ ktore budu taktiez dost podporovane. ci sa uz budu starat o opustene zvierata, drogovo zavislych alebo cokolvek ine... na vsetko budu spravni ludia v spravnych poziciach a vsetko bude FUNKCNEJSIE nez teraz.ja vam za to rucim svojim charakterom ze vseobecne blaho bude vacsie nez teraz. zda sa to nerealne? mozno preto lebo je to tak jednoduche urobit
blaho ludi JE realne a ja prenho urobim co bude v mojich silach.
(a ten kto si mysli ze to co pisem su nerealne bludy, nech si je vedomy ze do 70 rokov budu na vacsinu prace stroje. takze slovensko by teoretickym ohlo byt mediz prvymi krajinami ktore budu na tuto zmenu vyspele. a ak nie vyspele tak minimalne pripravenejsie nez ostatne)
maju a čo ty budeš patriť medzi ních, lebo máš dobre plány a ak budeš dosahovať výsledky budeš rásť v očiach ľudí a pri voľbách môžeš byť na kandidátke, ak sulík vyhrá, môžeš mať aj kreslo ministra napr.
to mne ale nevyhovuje. potrebujem byt najvyssie a vravi mi to ego z toho dovodu ze pokial pojdem ku strane ktora existuje vzdy budem spajany s niecim s cim sa nestotoznujem. chcem zacat od nuly a spolocnou pracou sa vypracovat na miesta odkial budeme starostlivo, planovane a rozumne menit svet
to uz mi pride zbytocne... radsej by som diskutoval na temu veganstva
jedna vec je, ze ludske telo sa zaobide bez masa. to je stopercentny nevyvratitelny fakt a pokial ma chut niekto o tomto polemizovat nech si rozsiri obzory a prestane zit v klamstve.
za druhe - neni eticky ani moralne spravne drzat akekolvek zviera v podmienkach 3x3 metre (a v 90% mensich) a nasledne ho bolestivo zabit. pokial chces moralny stat v ktorom bude prevladat zdravy rozum nad pohnutkami musis nabadat kazdeho na veganstvo. nikto nikomu nedal pravo niekoho zabit a pokial to clovek urobi len preto aby ukojil svoje chutove pohariky sam sebe davam pravo vyrezat mu jazyk.
@41 ale bude
postaram sa o to aby vsetko bolo dobre zdovodnene a aby si ludia uvedoinmli nevyhody jedenia masa po vsetkych strankach. beztak jedenie masa do 200 rokov zanikne takze no stress
ach ta naivita som si ista, ze mas dobre umysly, ale vidis, ako dopadli volby...bola tam jedina schopna strana (sas) a tupi ludia volili smer, kotlebu a pod, tak co ti na to poviem
neviem ci vobec je mozne aby 18 rocny clovek mal politicku stranu, jasne 18.narodeninami si povazovany za dospeleho obcana sr. so vsetkymi pravami ktore to obnasa. ale napriklad prezident musi mat snad minimalne 38 alebo 43 alebo tak nejak..
ved si aj zober 150 poslancov v parlamente a myslim ze 49smerackych poslancov ma priemerny vek 51!!! najmanej poslanci za lsns asi 36..
no ale teraz akurat ten MAZUREK -22 ROKOV ,toto ani pici ich nenapadne ako zaujimavost media nase
Neviem ci nahodou nie je historicky najmladsi poslanec prave teraz on 22 rocny. v minulom parlamente bol najmladsi Brixi a ked zacinali 2012 mal 26.
chcem tym povedat ze treba si spravit najprv vs, vela trenovat ovladanie sa, prejav, komunikaciu atd atd.. este aj klamat tak aby to ostatni nepoznali, skratka 18 rocneho politika by nikto nebral vazne
@myschka ludi na stranu je tu dost, len na zaciatku musia byt velmi jasne vymedzene zakladne zasady a program...ale nie veganstv a hlavne najst dakoho kto to zorganizuje
Do pici este raz sa ta pytam: vies ako sa kurva taguje?!
A nebude. Nikdy s tym nebude suhlasit ani dost ludi na to, aby si sa dostal do parlamentu. Nikdy, nikdy, nikdy, a jedine, co by si tym docielil by bolo, ze by sa 99% slovenskych skolakov prestalo stravovat v jedalniach a nosili by si jedlo z domu.
Si strasne naivny a to co tu blaboces je uplne nerealne.
aku stravu detom navrhujes, tyzdenny rozpis jedal, podiel zivin, porcie?
Skolstvo, co chces zmenit.
podniky na predaj oblecenia a nizkonakladpvych potravin? Mas konkretnu predstavu?
umelci preco chces financne podporovat navrhy
hlasy, kde chces najst tolko veganov
nezamestnani nemaju pravo sa zadarmo najest ani nezdraveho masa?
vychodne slovensko, preco nie stred juh, zapad, ci si vychodniar, ze tam chces rolnikov?
restiky pre dochodcov a pracujucich studentov zadarmo alebo lacno. Kto by platil jedlo tymto ludom. Preco nedat peniaze skolam na stravu, rodicom na stravu, dochodcom na stravu a budu si variz. Preco si posadnuty tolko jedlom? Naco zmena stravovania?
@savvym ved pracujuci z dani by to vsetko platili, rovnako ako teraz tie uzasne vlaky podporujme obezitu u mladych, nech zeru, najlepsie zadarmo, nestaci, ze pracujuci ludia ledva utiahnu dochodcov, este aj zradlo pre studentov budu platit, jupiiiiii. A potom po 4 rokoch sa zbadame, ze je to totalne napicu a zvysime dochodkovy vek n 80 rokov
@worrye
Heh Pre prípad, že toto nebol troll:
Máš 17. Aby si mohol vôbec kandidovať, musíš mať aspoň 21.
Okrem tých podpisov je potrebné zaplatiť za registráciu vo voľbách, myslím, že to je okolo 17.000,- eur. Ak chceš mať aspoň relatívnu šancu na zisk 1%, budeš musieť investovať do kampane, ktorá bude isto drahšia ako 17.000,- eur. Kto by to zaplatil? Zo svojho to asi neutiahneš... Nájdeš si sponzora! Skús brnknúť J&T či Pente.
Čím chceš prilákať voličov? Ešte si v živote nič nedokázal, (no offense, v 17tich sa to ani nedá). V parlamente je veľa pijavíc, ktoré za celý svoj život nerobili nič iné, len pekne cicali daňových poplatníkov. Pre nich je životne dôležité sa tam za každú cenu udržať. A ak by si sa tam, náhodou, dostal, tak by si skončil presne tak isto. Iba pijavica, ktorá nevie robiť nič iné, len sa priživovať v parlamente. Jasné, veď si tu predostrel super program
Ako chceš zmeniť školstvo?
Prečo chceš robiť nejaké grafické súťaže? Tu nie sme v ZUŠke... Umelci sa uživia aj bez tvojho Hviezdoslavovho Kubína či súťaže o najkrajší výkres.
Nepotrebuješ nijaké vzdelanie? Aha, to sa asi budeš v systéme vyznať.
Ručíš nám vlastným charakterom?
Kľudne si vypočuješ aj ľudí, ktorí v danom odbore nič nedokázali. Aha, aký veľkorysý to človek.
Riešiš malichernosti... Slovensko má oveľa vážnejšie problémy ako mlieko a mäso.
Už vidím, ako sa úspešní ľudia, ktorí sa v politike vyznajú, ti budú hádzať ku kolenám, bozkávať ti ich a prosiť ťa, aby si ich vzal do svojej strany
@worrye Dnes môže založiť stranu kde aký Idiot. A keď hovorím že idiot tak naozaj že Idioti. Príkladom je napríklad Babitzová so svojou tragicky neúspešnou stranou Šanca. Ide však o to či si užitočný Idiot (Babitzová, Frešo) alebo Uvedomelý Idiot (Pavliš, Hrdličká, Kotleba- aby sa nepovedalo. ). Inak ak budeš môcť ponúknuť riešenie aké Občasn chce a otvorene budeš hájiť presvedčenie majority potom ti netreba ani tak byť študovaný ekonomov a podobných odborníkov si do strany môžeš prizvať.
Myslím že v budúcnosti tiež založím stranu. Samozrejme vystrihám sa megalomanských hesiel ako Veľka proruská Koalícia, či presvedčania že piliere na ktorých budem stavať svojú politiku by mali byť kresťanské. Budú Národné Socialné a Slavjanské. Aby vás nemýlilo moje dištancovanie na megalomanské hesla O2H som pro ruský ale megalomanské hesla nezaručujú nejaký úspech...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
to co bude moct byt transparentne transparentne bude, skolstvo by dostalo uplnu reformu, obcania by dostavali 1 rocne tricka mikiny + teplaky (tie teplaky mozno hh) s tym ze sa urobi statny podnik a vo velkych mestach statne obchody kde si ludia budu moct zakupit viac takych veci za zlomok ich ceny...spolupracovalo by sa aj s umelcami (psyalaska, rozni writeri a tak...na interente budu prebiehat konkurzy o najkrajsie navrhy a ludia budu vyplateni taktiez rozpredaj autobusov a nahradenie elektromobilmi... pocitam ze zvoleni by sme mohli byt v roku 2024 a tam toto bude uplne realne. mam viac poziadaviek a vsetko su to zrealizovatelne veci. mne hlavne ide o dusevny konfort a blaho, nie fyzicky. naozaj si myslim ze mam sancu nieco taketo urobit a ak mi to vyjde zaprissaham sa ze urobim cokolvek preto aby sa vsetko malo lepsie. ako dalej? kde zhanat ludi? vase pripomienky? VSETKO mi sem napiste!
vdaka.
je tu clovek ktory mi seriozne poradi alebo mam ist na poradnu?
Na tvojom mieste by som sa asi snažil najprv získať skúsenosti,vybudovať si meno v nejakej profesii,lebo s taktikou ,,práve som skončil hotelovku a idem spasiť národ" sa ďaleko nedostaneš. A tých strán je už skutočne veľa,ďalšia je zbytočná. Skôr by som začal na komunálnej úrovni a potom sa možno aj dostaneš do nejakej už existujúcej strany,kde budeš môcť presadiť svoje myšlienky,ale v sedemnástich je ešte moc skoro takéto veci riešiť,máš pred sebou ešte veľa roboty.
chcem vyzbierat 100 000 podpisov (namiesto 10 000) a v dobe ked sa toto bude dokoncievat uz budem(e) mat zriadenu webovu stranku s poziadavkami a viziou. momentalne je pre mna cim skor tym lepsie pac cim skorej zacnem tym skorej sa do politiky dostaneme a budeme moct zaviest zmeny. ja teraz musim hlavne zohnat ludi ktori do toho vidia a pocuvat rady ludi ktori uz nieco dosiahli a budu mi vediet poradit (ale kludne si vypocujem aj tych ktori v obore nemaju absolutne ziadne zasluhy)
inak, len tak okrajovo, rozmyslam aj nad spolupracou so Sulikom. Jeho nazory na vacsinu veci su mi velmi blizke plus je to charakter (a aj ja budem)
(vsetko bude do seba zapadat)
stacia mi 4 roky na to aby som zabezpecil ze zo statnej kasy a eurofondov sa nepreleje ani cent. vsetko je to dosiahnutelne, akurat myslim ze momentalne maju strany prioritu niekde uplne inde a to je dost zle. FINANCOVANIE je vec ktora tu nefunguje a ktoru okamzite zmenim. za druhe zorganizujem ludi ktori nepracuju a budu chodit po svojich krajoch a za slusnu mzdu opravovat nefunkcne casti obci a miest (pod dohladom profesionalov v obore) a uvidis ako rychlo sa to tu bude menit. je toho vela a vsetko samozrejme nenapisem /a mozno ano ale az neskor pac momentalne moc casu nemam/
a teraz otazka: ak by ste nevolili mna tak KOHO a PRECO???
________
(z momentalneho vyberu)
v com sa vam moj miniprogram nepozdava, co by ste doplnili, co vam chyba alebo prekaza? PISTE!!! vas nazor, pokial zodpoveda urovni ktorej sa pytam je DOLEZITY a pre mna CENNY
!!!
Ďakujem
na toto vsetko peniaze SU
(a ten kto si mysli ze to co pisem su nerealne bludy, nech si je vedomy ze do 70 rokov budu na vacsinu prace stroje. takze slovensko by teoretickym ohlo byt mediz prvymi krajinami ktore budu na tuto zmenu vyspele. a ak nie vyspele tak minimalne pripravenejsie nez ostatne)
ja to dam
daj anketu na to teraz je tu veľa ľudí na birdzi, kto sa ku tebe pridá a napíš za akých podmienok
jedna vec je, ze ludske telo sa zaobide bez masa. to je stopercentny nevyvratitelny fakt a pokial ma chut niekto o tomto polemizovat nech si rozsiri obzory a prestane zit v klamstve.
za druhe - neni eticky ani moralne spravne drzat akekolvek zviera v podmienkach 3x3 metre (a v 90% mensich) a nasledne ho bolestivo zabit. pokial chces moralny stat v ktorom bude prevladat zdravy rozum nad pohnutkami musis nabadat kazdeho na veganstvo. nikto nikomu nedal pravo niekoho zabit a pokial to clovek urobi len preto aby ukojil svoje chutove pohariky sam sebe davam pravo vyrezat mu jazyk.
postaram sa o to aby vsetko bolo dobre zdovodnene a aby si ludia uvedoinmli nevyhody jedenia masa po vsetkych strankach. beztak jedenie masa do 200 rokov zanikne takze no stress
ved si aj zober 150 poslancov v parlamente a myslim ze 49smerackych poslancov ma priemerny vek 51!!! najmanej poslanci za lsns asi 36..
no ale teraz akurat ten MAZUREK -22 ROKOV ,toto ani pici ich nenapadne ako zaujimavost media nase
Neviem ci nahodou nie je historicky najmladsi poslanec prave teraz on 22 rocny. v minulom parlamente bol najmladsi Brixi a ked zacinali 2012 mal 26.
chcem tym povedat ze treba si spravit najprv vs, vela trenovat ovladanie sa, prejav, komunikaciu atd atd.. este aj klamat tak aby to ostatni nepoznali, skratka 18 rocneho politika by nikto nebral vazne
A nebude. Nikdy s tym nebude suhlasit ani dost ludi na to, aby si sa dostal do parlamentu. Nikdy, nikdy, nikdy, a jedine, co by si tym docielil by bolo, ze by sa 99% slovenskych skolakov prestalo stravovat v jedalniach a nosili by si jedlo z domu.
Si strasne naivny a to co tu blaboces je uplne nerealne.
Budem predsedníčka.
Teším sa
Skolstvo, co chces zmenit.
podniky na predaj oblecenia a nizkonakladpvych potravin? Mas konkretnu predstavu?
umelci preco chces financne podporovat navrhy
hlasy, kde chces najst tolko veganov
nezamestnani nemaju pravo sa zadarmo najest ani nezdraveho masa?
vychodne slovensko, preco nie stred juh, zapad, ci si vychodniar, ze tam chces rolnikov?
restiky pre dochodcov a pracujucich studentov zadarmo alebo lacno. Kto by platil jedlo tymto ludom. Preco nedat peniaze skolam na stravu, rodicom na stravu, dochodcom na stravu a budu si variz. Preco si posadnuty tolko jedlom? Naco zmena stravovania?
Sklamem ťa, tých strán je 150+
@worrye
Heh Pre prípad, že toto nebol troll:
Máš 17. Aby si mohol vôbec kandidovať, musíš mať aspoň 21.
Okrem tých podpisov je potrebné zaplatiť za registráciu vo voľbách, myslím, že to je okolo 17.000,- eur. Ak chceš mať aspoň relatívnu šancu na zisk 1%, budeš musieť investovať do kampane, ktorá bude isto drahšia ako 17.000,- eur. Kto by to zaplatil? Zo svojho to asi neutiahneš... Nájdeš si sponzora! Skús brnknúť J&T či Pente.
Čím chceš prilákať voličov? Ešte si v živote nič nedokázal, (no offense, v 17tich sa to ani nedá). V parlamente je veľa pijavíc, ktoré za celý svoj život nerobili nič iné, len pekne cicali daňových poplatníkov. Pre nich je životne dôležité sa tam za každú cenu udržať. A ak by si sa tam, náhodou, dostal, tak by si skončil presne tak isto. Iba pijavica, ktorá nevie robiť nič iné, len sa priživovať v parlamente. Jasné, veď si tu predostrel super program
Ako chceš zmeniť školstvo?
Prečo chceš robiť nejaké grafické súťaže? Tu nie sme v ZUŠke... Umelci sa uživia aj bez tvojho Hviezdoslavovho Kubína či súťaže o najkrajší výkres.
Nepotrebuješ nijaké vzdelanie? Aha, to sa asi budeš v systéme vyznať.
Ručíš nám vlastným charakterom?
Kľudne si vypočuješ aj ľudí, ktorí v danom odbore nič nedokázali. Aha, aký veľkorysý to človek.
Riešiš malichernosti... Slovensko má oveľa vážnejšie problémy ako mlieko a mäso.
Už vidím, ako sa úspešní ľudia, ktorí sa v politike vyznajú, ti budú hádzať ku kolenám, bozkávať ti ich a prosiť ťa, aby si ich vzal do svojej strany
@james98 » sk.wikipedia.org/wiki/Zoznam_pol...