Myslím tým niečo také, čo uvidíte počas bežnej prechádzky v meste na niekom inom asi trikrát. A má to každý v meste. A viete že všetci nakupujú v rovnakom obchode ako vy. A koľko to stálo, a tak podobne. Stáva sa vám to často? Ako reagujete? "Prebliknete"/zamávate si s ľuďmi ktorí majú to isté a idú oproti vám, ako majitelia rovnakej značky auta na križovatke? Vadí vám to a radšej si hľadáte originálne kusy oblečenia a doplnkov v obchodoch? Neregistrujete to vôbec? A čo také máte/nosíte?
Ja mám napríklad tú jarnú bundu z New Yorkeru, ktorá má na sebe vždy čiernu, šedú a bielu a tak fancy do trojuholníkov je to osekané. Za deň stretnem minimálne jedného týpka ktorý ma rovnakú a už si celkom často mávame.
Občas sa mi to stáva, kedže si na oblečenie až tak nepotrpím, tiež kupujem v takých obchodoch ako je New Yorker alebo HM, napríklad jednu bobmeru čo mám som videl už na viacerých ľudoch. Ale občas si kúpim aj také čosi špecifické, čo nemá len tak každý, napríklad nedávno mi padlo do oka tričko s portrétom Joseho Mujicu, a to predpokladám že nemá veľa ľudí.
Nie, mam vyrazne iny vkus nez vacsina ludi a nakupujem v obchodoch kde vacsina ludi nie...
Ale mala som jednu zimnu bundu a na strednej mala jedna holka rocnik podomnou taku istu, strasne ma to sralo
Ja väčšinu vecí nakupujem v sekáčoch, najmä také tie retro tričká, svetre, bundy a mikiny, takže také veci veľa ľudí nemá. Čo sa ostatného týka, teda nohavice, topánky a tak, ja mám dosť svojský štýl, takže.. Napríklad Vansky som nikdy na nohe nemala Mňa dosť serie, keď má nikto to isté čo ja, takže ja som spokojná, že sa neobliekam tak priemerne
Dost veci a nevadi mi to, nemienim sa tvarit ze akoze som strasne specialna a vynimocna, proste ked sa mi nejaka vec paci kupim si ju a pride mi dost logicke ze kedze som bezna normalna zena, je vela inych beznych normalnych zien ktorym sa paci to iste pacia sa mi casto veci ktore su momentalne moderne, ovplyvnuje sa to jedno s druhym, vsade to vidim tak sa mi to zapaci a zaroven to co je moderne ide tak nejako aj s mojim vkusom uz vzdy. Rada si kupim aj nieco v sekaci aj ked je to tazke, mam aj drahsie znackove vynimocnejsie veci, ale vacsinu a taky ten zaklad mam zo zary, h&m atd a ako hovorim casto su to veci ktore sa momentalne celkovo nosia, takze s tym ratam ze nie som jedina kto tu vec ma
Tak penyboard,celkom obľúbená vec tak dva roky späť,neslávne známy "fidget spinner" a náramky z rakovinotvorných gumičiek.To sú veci,ktoré neobišli ani mňa,ani 80% detí po svete.
Nie, ja nosím default tričko s nejakou kapelou+ k tomu nejaké rifle/sukne a ešte ani tie rifle a sukne väčšinou na nikom inom nevidím Ešte ani metalové tričká nemám s nikým rovnaké, lebo mám mimoriadne obskúrny vkus
Vlastne teraz mi napadlo, že iba moje Joy Division- Unknown pleasures tričko som niekedy videla na niekom inom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ja mám napríklad tú jarnú bundu z New Yorkeru, ktorá má na sebe vždy čiernu, šedú a bielu a tak fancy do trojuholníkov je to osekané. Za deň stretnem minimálne jedného týpka ktorý ma rovnakú a už si celkom často mávame.
Ale mala som jednu zimnu bundu a na strednej mala jedna holka rocnik podomnou taku istu, strasne ma to sralo
A čierne bundy/kabáty všeobecne, aj ak je to iný výrobca, na pohľad to stále vyzerá rovnako
Vlastne teraz mi napadlo, že iba moje Joy Division- Unknown pleasures tričko som niekedy videla na niekom inom