Jasne ze ano ale uz iba haliere. A super ponuka! Ak chces predam ti vsetky haliere co mam doma, mozno aj nejake koruny najdem+ ti dolozim drobne z iných statov vsetko iba za 10E ( a ked ich das numizmatikom mozno aj stokrat viac dostanes)
ta 200vka inac vazne nechapem naco je za zivot som drzala asi 3 kusy, asi ich musi byt fakt malo v obehu
skk nemam, neodkladam si take veci, podla mna zbytocnost. i ked mame doma este starsie slovenske i ceskoslovenske, a za tie som rada, moc (pripadne vobec) som ich nezazila, tak maju pre mna urcitu hodnotu
myslím že nejaké drobáky mám, alee, čo je pre mňa väčšia výhra, ešte som si stihla odložiť starú tureckú bankovku (v hodnote ani nie 1 €) 1 000 000! to je úplne srandovné
s rodicmi sme odlozili 20tku 50tku a asi aj 100vku a 10korunu ... 200eurovku som mal ale uz nemam , ale zato mam 10€ mincu z nemeckej vyrocnej edicie .. ale niesom zberatel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
20 Sk ti vymením za tú 200 eurovku
Skoro všetky mám poctivo odložené.
tusim nie
skk nemam, neodkladam si take veci, podla mna zbytocnost. i ked mame doma este starsie slovenske i ceskoslovenske, a za tie som rada, moc (pripadne vobec) som ich nezazila, tak maju pre mna urcitu hodnotu
Nie, veľkú hotovosť radšej nepoužívam