Takze by ma zaujimalo, ci tu má niekto z vas osobne nejake skusenosti s predlzovanim vlasov v salonoch alebo ci mate znameho ktory take predlzenie podstupil Uvazovala som uz dlhsiu dobu aj ja nad tymto,kedze nie som s mojimi vlasmi uplne spokojna co sa
no tak co som si sama zistovala, tak napriklad u nas ti daju normlany ludksky vlas..a stoji to asi 5000 ale treba chodit kazde tri mesiace, lebo sak svoje vlasy ti dorastaju.. a taktiez zalezi aj od mnozstva a dlzky pramenov...cize pokial nepojdes niekam konkretne, tak sa viac nedozvies..
spoluziacky si objednali cez internet pramene vlasov a vyzera to dost dobre..to su ale take vlasy, co nie su zafixovane nastalo..cize si ich mozu dat po dvoch dnoch dole a nasadit si ich kedykolvek..to je na principe nejakych pukaciek pripevnene..a stalo to asi okolo 5tisic...dokonca si mozes objednat aj rozne dlzky...
tak myslim ze to je jasne ze sa davaju ludske vlasy vsade kde toto robia,len by som chcela aj vediet nejake dobre tipy tu v BA na take salony,par,kde by som sa isla viac informovat...momentalne by ma takyto darcek napr k vianociam najviac potesil
aj ja uz nad tym dlhsie rozmyslam. mala ich jedna holka, este na strednej , a vzdy ked stala predomnou v rade v bufete, tak som zhrozene pozorovala ako to z blizka hnusne vyzera. uplne bolo vidno tie nadstavce tesne pri korienkoch, ako mala nadstavene. no hrozne cosi. ale mozno to mala len nekvalitne spravene. sice pri nej pochybujem. tak neviem. bojim, ze vyhodim prachy, a budem vyzerat ako idiot.
@3 zatial som nevidela nikoho komu by nadstavce boli vidno,ale aj tie zacnu po urcitej dobe vykukovat spod vlasov kedze vlasy rastu takze aj nadstavce sa oddialuju od korenov,podla toho ako rychlo rastu vlasy by sa malo chodit na dorabanie,tak isto ako napr aj pri gelovych nechtoch
nejako sa mi teraz nechce čítať, to predošlé, ale pozor je tu isté riziko. Lebo to nadpájanie či zahusťovanie vlasov dosť zaťažuje vlasový korienok čo v istých prípadoch môže spôsobiť aj plešatenie. radšej si davaj pozor na to čo ješ, veľa zeleniny výžživové doplny a tak ďalej, a určite žiadne diéty, lebo to nadpájanie je ako začarovaný krulh raz s tým začneš a potom furt , strašne to ide do penazí
neodporucam..ak mas problem s hustotou mozno ti toto vyriesi problem na 3 mesiace ale ked si to pojdes dat prepajat budes zistovat ze mas menej a menej vlasov..peniaze radsej vraz do nejakych prirodnych veci na zlepsenie kvality alebo tak nejak mozno nejake vitaminy ale toto nerob...musela by si mat velke stastie aby si sa dostala ku kadernicke ktora by ti to urobila tak ze by sa tvoje neposkodili...ale kazdopadne aj ked ti to urobi super tak ti ich dost vypadne..
Predlžovanie vlasov je nová technika vo vlasovom dizajne, ktorá Vám pomôže splniť si sen o dlhých vlasoch a objemnej hrive a to už za pár hodín. Možnosť výberu zo širokej farebnej škály a rôznorodosť textúr, naplnia očakávania aj náročných klientov. Výhodou predlžovaných vlasov je to, že Vás vôbec neobmedzujú. Môžete s nimi plávať, športovať, relaxovať, užívať si slniečka pri mori ...úplne bez obáv, že vlasy zostanú hodvábne jemné, lesklé a udžia si svoju kvalitu aj niekoľko rokov
Prírodné pramene na predlžovanie vlasov Široká ponuka vlasov na predlžovanie, rôzne odtiene podľa Vašej predstavy v dĺžkach od 20,30,40,50,60 a 70 cm umožňuje neobmedzené možnosti výberu Vášho nového účesu. Najžiadanejšie na predlžovanie a zahusťovanie sú rovné a mierne vlnité pramene vlasov. Súčasne sa môže použiť niekoľko odtieňov, prípadne efekt melíru.
Na zahustenie: od 50 ks - 80 ks
Na predlženie: od 100 ks-150 ks
Cena pre zahustenie alebo predlženie vlasov závisí od počtu a dĺžky pridávaných pramienkov.
CENNIK
Cena jedneho vlasoveho prameňa
/ vrátane práce a strihu /
moja frajerka to urobila tak, ze si kupila vlas online, alebo zajdes k predajcovy, ktory predava kadernictvam, napriklad: » www.fischbach-miller.sk/produkty/vlasov... a zajdes do kadernictva. Nemusis potom platit za vlasy vysiu sumu, ale len za pracu.
Tak zistil som nieco o novej metode TV-stripe. Kuk tu: » www.fischbach-miller.sk/predlzovanie-vl... ide o to, ze tuto metodu nemozu robit hocijake kadernictva iba zaskolene. Metoda je taka dobra, ze ju nemoze robit hocijake kadernictvo.asi tak
Vynimocna ponuka, pokial ste sa rozhodli pre predlzovanie vlasov. 120 pramenov za 130 eur. Je to europsky typ, vlasky su v odtieni stredne hneda, dlzka je 55 cm..cize takmer po zadok Vlasy samozrejme mozne natacat, zehlit, farbit. Su upravovane specialnou setrnou technikou bez pouzitia silikonu. Kontakt v pripade zaujmu alebo akychkolvek otazok: predlzovanie.vlasov11@gmail.com
Predám 100 % ľudské vlasy s dĺžkou 60cm. Počet prameňov - 120. Vlasy sú v odtieni stredne hnedá. Sú nadpojené keratínovými spojmi a ošetrené špeciálnou technikou bez použitia silikónu. Vlasy je možné žehliť, natáčať, farbiť, kvalita je veľmi dobrá. Dôvod predaja - likvidácia skladových zásob, preto dobrá cena. Pri rýchlom a serióznom jednaní zľava 5 eur.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
spoluziacky si objednali cez internet pramene vlasov a vyzera to dost dobre..to su ale take vlasy, co nie su zafixovane nastalo..cize si ich mozu dat po dvoch dnoch dole a nasadit si ich kedykolvek..to je na principe nejakych pukaciek pripevnene..a stalo to asi okolo 5tisic...dokonca si mozes objednat aj rozne dlzky...
Prírodné pramene na predlžovanie vlasov Široká ponuka vlasov na predlžovanie, rôzne odtiene podľa Vašej predstavy v dĺžkach od 20,30,40,50,60 a 70 cm umožňuje neobmedzené možnosti výberu Vášho nového účesu. Najžiadanejšie na predlžovanie a zahusťovanie sú rovné a mierne vlnité pramene vlasov. Súčasne sa môže použiť niekoľko odtieňov, prípadne efekt melíru.
Na zahustenie: od 50 ks - 80 ks
Na predlženie: od 100 ks-150 ks
Cena pre zahustenie alebo predlženie vlasov závisí od počtu a dĺžky pridávaných pramienkov.
CENNIK
Cena jedneho vlasoveho prameňa
/ vrátane práce a strihu /
20 cm.....................2,95,- € (89,-Sk)
30 cm.....................2,95,- € (89,-Sk)
40 cm.....................2,95,- € (89,-Sk)
50 cm.....................2,95,- € (89,-Sk)
60 cm.....................3,30,- € (99,-Sk)
70 cm.....................3,30,- € (99,-Sk)
Konverzný kurz 1 EUR = 30,1260 SKK
www.predlzenievlasov.sk
0918448090