chalani s dlhsimi vlasami ( zase nie az prilis dlhe, take polo ako maju skejteri ) su krajsi ako ti vyholeny... takze chalani nehajte si svoje vlasy polodlhe
hmmm ... zatial vsetci moji chlapci mali dlhe vlasy .... a zaujimaev vsetci to boli gitarisi ... .. jeden mal dokonca dlhsie ako ja a dokonca kucerave .. skoro po zadok ... juj jak som sa s nimi rada hrala .... ja si proste neviem predstavit ze by moj chlapec mal kratke vlasy ...sice pri bozkavani dost neprakticke hlavne ked fuka
chlap by mal byť normalne klasicky ostrihany a zena by mala mať dlhe vlasy...nieje to nejaká podmienka, ale dnešná doba je fakt zvrátená a nosí sa už takmer hocičo, hlavne ty punkeri a tie ich lysiny no konec, baba vyholená a v strede len taky pasik a este k tomu nafarbený na brndzalkovo vs. kaky pomiešané z traktorom
tak presne kvoli takym nazorom ako 22. mam take vlasy ako mam a je mi jedno, ze sa vam nepacim.. myslim, ze je to moja vec a nikto mi nemusi odporucat, aby som sa dal ostrihat na 3- cm. zase sa vratil socik? alebo amerika 60.rokov, ked policajti vo vazeni holili hipikom hrdzavymi britvami hlavy? trocha tolerancie by hadam nezaskodilo.
Tikalok nie nahodou 21? A ja presne kvoli nazoru 22 mam kratucke vlasy momentalne tak 5mm a v lete pojdem este na kratsie Jebem jaaa dlhe vlasy, kto sa ma o to starat? Mastne, nepreakticke, zavadzia to... fuj bleee
tak kazdemu sedi nieco ine...ale je pravda ze take polodlhe vlasy sa mi pacia najviac...ale iba ked sa casto umyvaju a zas niekto moze aj vyholeny vyzerat dobre...a ehm...slusne
Brŕŕ . dlhé vlasy?? Ja som spokojný so svojimi asi centimetrovými- nemusím sa česať - stačí si ich umyť raz denne - a nie je celá kúpelna plná dlhých vlasov. Ale veď každému sa hodí niečo iné...
každému sa podľa mňa hodí niečo iné ale priznávam,že chalani s dlhšími vlasmi sú pre mňa viac neodolateľní ako s kratšími..ale je možné,že to je len trend
Heh, vzdy som nosil kratke, ale este niekedy na gympli ma chytilo, ze si necham dlhe, nakoniec som ich musel dat dolu pre pokoj v rodine
Ale momentalne rastu dalsie, a reakcie su vselijake - nasi ma za to tak jemne sprdavaju, sestra by mi ich najradsej vytrhala, ale zas niektorym sa to paci, to sa fakt neda povedat, ci to je pekne alebo nie, kazdemu sa paci a vyhovuje nieco ine
ja som bol vzdy "na jezka" ostrihany myslim a teraz si nechavam trosku "zapustit" maju asi tak 10-12cm ale uz mi vsetci hovoria nech sa ostriham lebo ze vyzeram jak"kentan z montargi" z filmu drz hubu
omg 14 rocne dievca nam akoze prikazuje aky mame mat uces ...sak to je kazdeho osobna vec.....a dlhe vlasy su vacsinou znakom fetakov....keby radsej chcete baby normalnych chalanov s kratkymi vlasmi popripade nagelovanymi a nie nejakych hip-hoperov, skajterov , emakov a inych opiciakov...taky sa pacia len mladym nezrelym babam
Akurát si svojho priateľa s krátkymi vlasmi predstaviť jednoducho nedokážem (áno, videla som ho aj s krátkymi vlasmi ale to bolo pred véééľa, veľa rokmi a myslím že tie dlhé sa mu hodia viac...)
Takže ak mám tvrdiť tak celkovo - každému sa hodí niečo iné... niektorí vyzerajú lepšie s dlhými vlasmi, iní s krátkymi... A nepredpokladám že by si baby "vyberali chalanov podľa vlasov"
ja som ich mal uz moc dlhe tak som sa dal ostrihat XD ale tiez mi kazdy vravel ze som to ma pekne... teda akoze baby takze si zrejme zase necham narast, len ono je to dost nepohodlne pre mna.
hahah ze dlhe a fetaci poznam vela chalanov so strasne dlhymi vlasmi (metlaci), vacsina z nich ani nefajci a nepije, nie to fetaci to si hlavne ti so silcom ja osobne som za dlhe vlasy , som na historiu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Predstavte si plešívejúceho chlapa a vzadu pár dlhých chlpov...fuj
Inak ludia s dlhsimi vlasmi, alebo normalnymi na kratko su normalni ludia.
Vyholeni su zvycajne ... no
chlapci no, dobre vam radime, s kratsimi vlasmi ako 3 cm sa ani neukazujte na ulici...ale zase ani prehanat nie je dobre...
inak ale jednemu chalanovi fakt islo ked bol vyholeny, uplne ze hmm...ale to si nie kazdy moze dovolit, to by ste museli vyzerat fakt ze krasne
keď sa chalan cíti spokojný so svojími vlasmi tak nech si ich aj má
oni nám tiež neradia aké vlasy máme mať....
ale ved kazdemu pristane daco ine..
dobre nazory mas dievca. inteligencia 100 bodov
bo minule ako som mal dlhsie uz sami necelo o to starat!
a inak ako komu pristanu..napriklad mne polovica bab hovori ze mi pristanu dlhe a polovica ze total kratke
Ale momentalne rastu dalsie, a reakcie su vselijake - nasi ma za to tak jemne sprdavaju, sestra by mi ich najradsej vytrhala, ale zas niektorym sa to paci, to sa fakt neda povedat, ci to je pekne alebo nie, kazdemu sa paci a vyhovuje nieco ine
Akurát si svojho priateľa s krátkymi vlasmi predstaviť jednoducho nedokážem (áno, videla som ho aj s krátkymi vlasmi ale to bolo pred véééľa, veľa rokmi a myslím že tie dlhé sa mu hodia viac...)
Takže ak mám tvrdiť tak celkovo - každému sa hodí niečo iné... niektorí vyzerajú lepšie s dlhými vlasmi, iní s krátkymi... A nepredpokladám že by si baby "vyberali chalanov podľa vlasov"
tuu ide o nieco inee
a mirusia je uchyyyl XD