Čaute už dlhšie rozmýšľam nad nejakou zmenou čo sa týka vlasov všetci má odhovaraju že čo by dali za moje vlasy no 17 rokov mať dlhé rovné vlasy mi už akosi nejde na chuť zvyknem si zapletat na noc vrkoče ale ani to ma už nebaví tak som rozmýšľala že
By som skúsila taký dlhší lob a nejak si to natacala alebo tak ..ale strašne sa bojím ze na to nemám tvár a celkovo že a tým nebudem vyzerať dobre ...tak som sa chcela spýtať najmä báb čo presli z dlhých vlasov na krátke či veľmi ľutovali alebo naopak boli rady že skúsili niečo nové a tak ...proste potrebujem nakopnúť aby som sa vedela rozhodnúť díkičko
Mna kadernicka tiez velakrat odhovarala od mojich vymslov a nakoniec bola prekvapena ako to dobre dopadlo, takze ak nevyskusas, nezistis nejde o to co ti na vlasy povie niekto iny, ide o to v akom "ucese" sa citis najviac seksi, najviac ty
@exomor hej hej presne viem čo chceš povedať mne ani nejde o to že by sa mi dlhé vlasy nepáčili alebo ako s nimi vyzeram skôr naopak ide len o to niečo nové tak asi do toho pôjdem život je krátky a vlasy dorastú
@_timss_ presne tak, dorastu, ja ich zas nechavam narast uz riadne dlho lebo vsetcia maju kratke a neznasam ked je vsetko vsade rovnake a to plati aj pre uces tak tri roky dozadu som to nosil a ked to prislo aj unas do mody hned si vzdy vymslim nieco ine kratke vlasy su seksi tak isto ako aj dlhe skrat si ich radsej na viackrat a uvidis v com sa budes citit najpohodlnejsie
daj si ako len chceš..ja som mala 16 či 17 keď som si prvý krát zafarbila vlasy na čierno a mala som ich také 6 rokov a potom som prešla na červenú treba kým sme mladé
Mala som dlhé vlasy a dlho som sa odhodlávala dať to ostrihať a dať dole 40cm a darovať to na parochňu bolo najlepšie rozhodnutie. Cítila som sa s tými kratšími ako nový človek, bola sranda, ako ma známi nespoznávali a tá rýchlosť schnutia! Vlasy dorastú, choď do toho
@mobscene_69 a ako si sa zbavila tej čiernej potom? lebo ja som chcela o trošku tamavšie než mám a že dám si šampón ale všetci že tmavej sa nezbavím že to nevymyjem
@_timss_ ja som si tiež len čiernym šampónom farbila a brutálne silno držala bola silnejšia, ako originálna farba...tak bola som u kaderníčky a 2krát mi vyťahovala peroxidom tú čiernu no aj tak sa jej to nepodarilo tak, ako sme chceli, taká bola silná tá čierna..tak sa mi na to napokon dala červená, no stále to mám ako červenú s hnedým melírom..ale ak si budeš dávať len hnedú alebo tmavohnedú, bude to ok..to len čierna je masaker
Ja by som ti poradila skvelu masku na vlasy, ak mas chut na zmenu kvality vlasov Ovseny balzam na vlasky od Weled.y robi zazraky, vlasy su vyzivene, lahsie sa rozcesavaju, su leskle a pevne. A tiez perfektne vonaju!
Tiež sa zaujímam o to ako by som sa mohla zmeniť, tak by som vyzerala lepšie Skus pozrieť tu. Dávnejšie som čítala jeden článok o tom » www.inazena.sk/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov