Ak teda nechceš s čiernou aký taký čas zotrvať, tak žiadnu variantu tejto farby si na hlavu nedávaj....
Ja mám čiernu na vlasoch už asi 6 rokov a asi 20 krát som sa rozhodla odfarbiť, no nakoniec som dospela k názoru že ja sa aj tak k tej čiernej znova vrátim, takže je to zbytočné ale čierna je všeobecne strašný "držiak"
@hoperpohroma mám už vyše mesiaca na hlave farebný šampón - červený, a vždy keď si umývam vlasy sa mi vymýva, aj na niektorých miestach hlavy už mám svoje hnedé vlasy.
@bell1ss1ma ale ved preboha cervena nie je cierna.. ciernej sa nikto nevie zbavit zatial co cervena sa vymyva aj permanentna farba.. mesiace som sa farbila na cerveno a po par umytiach to bolo cele v riti a to teda samponom nebolo, za to ked som si dala tmavohnedu to mi vydrzalo stale
@moussinka zlu farbu si si vybrala hociaku si mozes dat krepakom alebo zmyvacim sprejom, ale ciernu nedosiahnes nijako docasne
@nixxina Tak mala som na hlave od Loreal, cez Palette po Garnier aj Syos a všetky čierne boli držiaky.... A to ti každý povie, že čiernej sa nezbavíš...
No niektorí (veľmi málo ľudí) má také vlasy, že mu to ide z hlavy aj po týždni... To potom ani tá Palette nevydrží
@darkkizz ja neviem mne drzala palette asi rok a to bol sampon a dokonca hnedy a drzalo to rok na cierno a potom sa to zacalo vymyvat.. keby nemam tmave vlasy a vidno mi akoto odrasta tak ma drbne
Loreal mi zisiel normalne po mesiaci
beztak tie hnusne Palette neznasam, nechapem ako to niekto moze dobrovolne pouzivat
@bell1ss1ma lenze cervena sa vymyva tak ci tak ci to je iba sampon alebo aj farba ale tmava hneda a cierna sa drzia.. kamoska si dala hnedy sampon na blond ze sak to sa do 2 mesiacov vymyje a uz to ma pol roka a nic stale take ako predtým
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ak teda nechceš s čiernou aký taký čas zotrvať, tak žiadnu variantu tejto farby si na hlavu nedávaj....
Ja mám čiernu na vlasoch už asi 6 rokov a asi 20 krát som sa rozhodla odfarbiť, no nakoniec som dospela k názoru že ja sa aj tak k tej čiernej znova vrátim, takže je to zbytočné ale čierna je všeobecne strašný "držiak"
a farbu nechcem vobec... stačí aby to vydržalo jeden den, nejaký sprej napr....
@moussinka zlu farbu si si vybrala hociaku si mozes dat krepakom alebo zmyvacim sprejom, ale ciernu nedosiahnes nijako docasne
a tie vase cierne "drzaiky" su tie hnusne Palettky co sa pouzivaju na devastaciu vlasov
No niektorí (veľmi málo ľudí) má také vlasy, že mu to ide z hlavy aj po týždni... To potom ani tá Palette nevydrží
tento sprej som ja raz mala, po 1 umytí sa zmyje..ale trochu farbí oblečenie
Loreal mi zisiel normalne po mesiaci
beztak tie hnusne Palette neznasam, nechapem ako to niekto moze dobrovolne pouzivat