Viem že podstrihávať je najlepšie často to strihávať nechcem, aby som mala čo najdlhšie vlasy, tak som dúfala že aj niečo iné bude účinné, nejaký prípravok
mne dal končeky z časti do poriadku med s olivovým olejom určite to skús.. zmiešaj si med a olivový olej (ale toho oleju málo..tak 3-4 kvapky) a keď si umyješ vlasy, vtri si to do končekov..nechaj to na nich tak 3-5minút a potom opláchni.
ehm podstrihnutie vlasov konceky odtrani ale ked ti chyba nejaky vitamin...tak sa ti budu stiepit dalej.... ja som si odstrihla tak 8 cm cca a stale sa stiepia.... cize tak
@anndreaa na suché konce to pomôže , nezlepí síce dokopy tie rozštiepené ale aspoň sa ti tie ktoré ešte rozštiepené nie sú dajú do poriadku, takže nejaký olejček by im aj pomohol.
Keď máš zničené konce, musíš ich proste ostrihať, lebo nič na svete ti tie rozštiepené konce nedá do pôvodného stavu.
Mne kaderníčka povedala, že mám chodiť na podstrihnutie (s kučeravými vlasmi) tak raz za 3 mesiace, že ten centimeter na tej dĺžke nebude poriadne ani vidieť. A presne ako napísala @majusssska , čím ich máš viac rozštiepené, tým sú viac zaťažené a tým ti pomalšie rastú.
podstrihnut vlasky a pouzivat rozne vyzivne masky, olejceky ... ja pouzivam masku od glisskur taku zltu, a odporucam kokosovy olej (kupis aj v dm) ... vlasky stale hydratuj ak ich mas suche a pouzivaj vlasovu kozmetiku zameranu na tento problem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
zničené, rozštiepené končeky ti žiadny prípravok nedá dokopy taký je život...
» cz.oriflame.com/products/produc...
Mne kaderníčka povedala, že mám chodiť na podstrihnutie (s kučeravými vlasmi) tak raz za 3 mesiace, že ten centimeter na tej dĺžke nebude poriadne ani vidieť. A presne ako napísala @majusssska , čím ich máš viac rozštiepené, tým sú viac zaťažené a tým ti pomalšie rastú.
Takže bež kaderníčke a dbaj skôr na prevenciu
Ak sú to len suché končeky, to by sa ešte zachrániť dalo. Ale rozštiepené určite dokopy nedáš.