prirodzenú farbu mám špinavú blond, raz som si zabila čiernu farbu a zbavila som sa jej pomerne rýchlo - jednak sa vyzmývala a aj ju vyťahalo slnko. fakt iba chvíľku som ju mala, ale záleží aké máš vlasy, akú kvalitu, niekomu farba chytí lepšie, niekomu horšie. ale nie je pravda, že by si sa jej potom nezbavila, a dá sa to aj bez peroxidu
ja som kedysi tie cierne sampony a farby pouzivala a zbavit sa toho bolo skoro nemozne, musela som 3 roky cakat, kym mi vlasy odrastli a vratili sa k svojej povodnej farbe.
da sa kupit uz aj taky odfarbovaci sampon. stoji cca 10 eur, ja som ho kupila v DM.. vytiahol cervenu z vlasov a tej je tiez tazke sa zbavit. samozrejme nemozes cakat ze vlasy budu mat po tom povodnu farbu. ale myslim, ze tu ciernu by to malo vytiahnut bez problemov.
ja som si farbila vlasy na čierno asi 5 rokov, a teraz sa mi pomerne rýchlo podarilo dostať ju z vlasov asi 4-5 krát som použila zosvetlovač, ale v dosť veľkých odstupoch, takže to mohlo trvať tak rok
nie nedáš...budeš museť čakať kým to vyrastie...tiež som mala čiernu a 2 roky som ju prefarbovala naspäť na červenú a to som dokonca mala iba šampón myslím (ale zas ja mám vlasy strašne strašne bledé,možno aj preto)
čierna sa nedá odfarbiť. snažil som sa čiernu odfarbiť pomocou Colour Be4 2x po sebe a vlasy si zostali flakaté. Takéto "odfarbovače" fungujú ak máš napr. blond a zafarbíš si ich na hnedo alebo ryšavo, ale nie ak si zafarbíš vlasy čiernou. Aj keď v mojom prípade možno zohral úlohu aj fakt, že som mal tie vlasy farbené čiernou minimálne 20x
ak čiernu nechceš nastálo nerob to. pekne ti radím. ja som si 3x peroxidovala vlasy, mala som len šampón a nešlo mi to dole. síce každý máme iný typ vlasov, ale ak nechceš čiernu na stálo, tak rozhodne by som si ju nedávala radšej gaštanovú, nejakú tmavohnedú.
Ja som mala tmavo hnedé vlasy a v auguste som si dala i šampón od palete čokoládový tuším a chytilo mi to na cierno uy sa mi to celkom vyzmývalo ale svoju farbu už nemám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ked tak si kup radsej sampon, ale pokial mas pekne zdrave vlasy tak to tak lahko dole nedas.. jedine peroxid potom a ten uz samozrejme nici
a wtf, červenej sa zbaviť je problém???? to čo