Ahojte poielam vam fotku .. pred tyždnom som si prefarbila vlasy zo svetlej na tmavu hnedu ... vobec nesom spokojna absolutne sa takto necitim dobre .. čo mam urobiť aby sa moje vlasy aspon trošku podobali tym svetlejšim? lebo viem že moje stare prirod
nalavo su ovela lepsie, s farbou by som si hlavu nelamala na tvojom mieste, ale mala by si sa dat ostrihat lebo na tie konce sa neda pozerat, vyzeraju ako zoschnuta slama
aká pekná hnedááá.
no podľa mňa ťažko.
mala som také podobné vlasy svetlé a som si na ne drbla farebný šampon taký do hneda a už je tomu asi polroka a ja mám stale dvojfarebné vlasy, ale sa mi páči ta farba divná čo mi ostala na polke hlavy
omg ako mozete povedat ze ta farba je lepsia?
teda ok, aj mne sa farba sama o sebe paci viac
ale neviete ako vyzera spredu a neviete posudit ci jej to svedci alebo nie, ved je to dost zmena takze je mozne ze ta farba sa jej vobec nehodi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a existujú aj rôzne masky a pod. veci na vytiahnutie farby, stačí sa trocha v drogérii pohrabať.
a hlavne najprv počkaj kým sa ti to trocha vymyje
a hej, sú spoko
no podľa mňa ťažko.
mala som také podobné vlasy svetlé a som si na ne drbla farebný šampon taký do hneda a už je tomu asi polroka a ja mám stale dvojfarebné vlasy, ale sa mi páči ta farba divná čo mi ostala na polke hlavy
teda ok, aj mne sa farba sama o sebe paci viac
ale neviete ako vyzera spredu a neviete posudit ci jej to svedci alebo nie, ved je to dost zmena takze je mozne ze ta farba sa jej vobec nehodi...