no taka mensia question, original mam tmavo hnede vlasy,teraz mam farbu,este tmavsie,skoro az do cierna,odtien cokolada...a chcem ist na blond,teda nie uplne cele vlasy blond,len taky vyraznejsi melir,alebo ako to nazvat...a teraz taa otazka daju sa zosv
Ehm,niečo som čítala prednedávnom...bud ten peroxid alebo niečo zdlhavejšie ako:necháš si odrásť farbu a to čo ti odrastie zafarbíš o kusok svetlejšou farbou a takto to budeš furt robiť a zosvetlovať kym ti neodrastie cela čokoládová...vraj to trvá dosť dlho... ..viem len toto ..melír tam nebol ..
@0 ja som na tom presne tak isto! teda až na to že ani za nič by som si nedala blond farbu,melír...nechcem ťa presviedčať ale naozaj tá hnedá je krásna farba sama o sebe... a možno by si si vlasy tý peroxidom a inými sračkami zosvetlovacími len zničila...
@6 suhlasim.....tiez mam tmave vlasy a nikdy by som si nedala melir... hlavne preto lebo by som si tym urcite znicila vlasy a za dalsie podla mna by to dobre nedopadlo a este k tomu uz nikdy by som nemala svoje vlasy take pekne ako teraz
@6 pridavam sa k nazoru Ivanky ...moja vinimocne pekna a rovnako aj inteligentna blond kamaratka tvrdi, ze tmavovlasky su ovela krajsie a rozmysla nad prefarbenim
...poznam muzov, ktorim sa ani blondiny nepacia mne sa tiez paci malo ktora a tie odfarbene uz vobec nie ...taka Madonna je vinimka jej ta farba pristane /ona ma svoje vlasy hnede/ a potom zalezi od farby oci, pokozky ci ti ta farba vobec pojde ...ja by som to zasadne nerobila! teda tiez sa pridavam ostan hnedovlaska
moja kamaratka ma tmave vlasy a celkovo tmavu pokozku a dala si robit melir blond..a celkovo ma tie vlasy presvetlene a vyzera to neprirodzene az hnusne
v podstate som proti akemukolvek farbeniu vlasov, nieje umenie zafarbit sa, ale pracovat s ty, co mi bolo nadelene
@8 čo sa tíka vkusu chlapov tak vedú brunetky na 100%,však aj tu už boli ankety typu že aká farba vlasov sa chalanom na babe páči...najviac hlasovali za brunetky,potom čiernovlásky a blondíny tušim až na 3.mieste boli ak si dobre pametám
nie že ja by som sa riadila výberom farby vlasov tým,čo sa páči chlapom,prvoradé je aby sa s vlasmi cítila dobre majitelka
Zver sa skusenej kadernicke a s vysledkom budes iste spokojna ja som mala tiez dlho hnede vlasy ale povedala som si,ze uz by to chcelo nejaku zmenu,ved snad nebudem experimentovat ked budem na dochodku tak som nasla skvelu kadernicku,a aj ked som zato vyhodila 1300 Kc ale nelutujem
ach,vacsina holiek tu asi nepochopila moj zamer...urcite nechcem peroxidovy blond,ale ked chces blond na tmave vlasy,musis najskor zosvetlit,a ptm na to zosvetlene dat farbu aka ti vyhovuje,aj taky blond odtien ,ktory je len o par odtienov tmavsi ako hneda...a melir je zly vyraz na to co chcem ja...ale to uz je ted asi zbytocne nieco hovorit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
...poznam muzov, ktorim sa ani blondiny nepacia mne sa tiez paci malo ktora a tie odfarbene uz vobec nie ...taka Madonna je vinimka jej ta farba pristane /ona ma svoje vlasy hnede/ a potom zalezi od farby oci, pokozky ci ti ta farba vobec pojde ...ja by som to zasadne nerobila! teda tiez sa pridavam ostan hnedovlaska
v podstate som proti akemukolvek farbeniu vlasov, nieje umenie zafarbit sa, ale pracovat s ty, co mi bolo nadelene
take typicke ciganske pocinanie
a nedojeb si vlasy peroxidom radsej...dobre ti radim
nie že ja by som sa riadila výberom farby vlasov tým,čo sa páči chlapom,prvoradé je aby sa s vlasmi cítila dobre majitelka