Ostatné 3 mesiace mi nejako viac začali vypadávať vlasy a už nemajú takú silu a lesk ako niekedy... Za vitamíny som vysolila liter a pol a nezlepšilo sa to... Nepoznáte niečo, čo by mi mohlo pomôcť, najlepšie z vlastnej skúsenosti... thx...
ani ja a preto mi nevypadavaju. a vsetko zalezi od stravovania. co jes a tak dalej. stres. vsetkko posobi na roganizmus aj negativnym vplivom. dajte sa na plesinku a nebude vas nic trapit. parochna je lacna a jej udrzba nie je narocna
jj, ja som si ešte nikdy na vlasy farbu nedala, takže z toho to určite nebude... a ten sajrajt-lak používam nanajvýš 2x do týždňa, keď si ten porast na hlave stojí jak chce
To bude tým ročným obdobím, aj mne zvyknú na jeseň vo zväčšenom množstve, ale z vlastnej skúsenosti ti nič odporučiť nemôžem, lebo hoci beriem zinok, selén, železo, neviem čo všetko ešte, aj nejakú vodičku z lekárne mám, už aj všelijaké žihlavové odvary som skúšala, ale nijaké viditeľné zlepšenie som si nevšimla.
Mala som obdobie kedy mi vypadavali vlasy(A poriadne) odporucam posilnujuci sampon...ale vyber si co najlepsi, nie podla ceny ale podla toho ci je pre teba vhodný a papaj B komplex a pi veeeeeeela piva
Inak viete co je dobre na vlasy? Ked si ich umyvate v dažďovej alebo v destilovanej vode... to potom nestracaju lesk, bo sa na nich neusadza vodny kamen a ine minerali...
A to nam vravel nas chemikar, cize moj vymysel to neni a funguje to!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A to nam vravel nas chemikar, cize moj vymysel to neni a funguje to!