asi to tu uz bolo velmi vela krat , ale som zufalá, baby nepoznáte nejaké overené recepty na 'ozivenie vlasov' ? mam ich kucerave, znicene farbenim a zehlenim ... strasne suché , krepovité teké fuj .. nemáte nieco co 100% funguje ? .. okrem ostrihania , k
ja mam tiez kucerave, hlavne si ich prestan zehlit a zacni pouzivat nejake omastujuce sampony napr. Gliss Kur
a najlepsie je si ich upravovat tuzidlom a vyfenovat difuzerom, potom tie kucery "chytia" pravidelnost, odkedy si ich takto stajlujem, aspon nejako vyzeraju a sice su suchsie, ale kucery nikdy nebudu leskle, to je o tej strukture...tiez mi nerastu, nedala som sa strihat asi dva roky a mam ich tesne pod plecia..no tym,ze su kucerave, tak skor zaniknu rozstiepene konce, atd...
za 1.) by bolo fajn prestať používvať silikónové prípravky... takže alverde šampóny a kondicionére z DM... lacné sú a mne strašne pomáha henna ale inak mám rovnaký problém čiže aj ja tu načerpám informácie
ja mam sampon nejakuu schaumu a kondicioner syoss.. neviem ci mi to pomaha ale asi ne.. difúuzer nemám :/ .. aa hennu som skusala ale mam farbene(chemicky) teraz na cerveno ale chytala mi tak ,divne .. potom ked som isla zosvetlit tak mi tú hennu nevytiahlo .. :/ asi skryjem pred sebou zehlicku ..
vraj sa to kupuje normálne v kaderníckych salónoch ... Loreal -intense repair ... tuším niako tak ... jedno je vlastne balzam na konce a druhé maska na vlasy
Mala som podobný problém s vlasmi a ešte stále sa s tým pasujem, ale už je to oveľa lepšie...
Jednoznačne prestaň používať žehličku, farby, difúzer, čokoľvek príliš horúce. Je jedno že použiješ ochranný olej alebo čokoľvek, ničíš ich tak či tak. Prestaň používať šampóny so silikónmi, vždy skontroluj zloženie šampónu. Najlepší je ten, kde je na prvom mieste aqua - voda. Ak máš kučeravé vlasy, hľadaj šampóny extra na kučeravé, lebo tie sa vedia popasovať aj so suchými vlasmi, aj s krepovitosťou - poprípade vyskúšaj vysoko hydratačné šampóny alebo kondicionéry.
Ja používam kondicionér, kde je veľa oleja - proti suchým vlasom, lebo kučeravé budú vždy suché, takej sú proste kvality.
Nikdy si neumývaj vlasy takou teplou vodou, akou sa sprchuješ - ničíš ich tým. Taká teplá - letná voda by bola akurát. Daj si kondicionér, počkaj cca 5-10 minút a potom ho spláchni studenou vodou - dodáš im lesk a poriadne uzavrieš póry či čo to je tam vo vlasoch. Nikdy ich nedrhni uterákom, len ich na chvíľu zabaľ, aby ti z nich netiekla voda a nechaj potom voľne vyschnúť.
Odporúčam ešte nezmývateľné oleje do vlasov, sú skvelé proti krepovateniu, poprípade výrobky na tvarovanie kučier. A áno, NIKDY nechoď spať s mokrými vlasmi, ani mokré vlasy nečeš, ak už musíš, tak prstami a veľmi pomaly, sú náchylné na štiepenie.
Ja, aby mi držali nejaký tvar, ich zapletiem také polovlhké do vrkoča.
Toto všetko stálo strašne veľa roboty, kým som na to vôbec prišla, ale dala som vlasy dokopy a už vyzerajú dosť dobre, samozrejme, suchú sú, aj budú, ale nie je to nič zlé.
A ešte vysoko odporúčam zábaly z vajíčka, olivového oleja a medu, veľmi mi to pomohlo nababrať na vlasy, zabaliť do sáčku, nechať na hlave aj 2-3 hodinky, spláchnuť šampónom
@jaja888 nemáš zač Aj pravidelne strhať pomáha Ja som mala strašné vlasy, tie vrchné boli otrasné, každý vlas sám mi stal na hlave, také boli krepovatené Ale s pomocou internetu a kaderníčky ich mám teraz s postupkou po bedrá a sú nádherné lesklé. Odporúčam tento kondicionér:
V DM-ku ho nájdeš v pohode, ešte som počula aj o kokosovom oleji, že ten je vraj veľmi skvelý
@lilnicole ja som sa dala ostrihat tak asi perd 2 a pol rokmi ze spodne vlasy som mala tak . 3cm viac nie .. teraz maju 30cm +- ale viac nerastu .. uz sa dlzka nejaký pol rok nepohla .. :/ dufam ze ked sa o nich budem starat podla týchto rád tak porastú
ostrihať totalne do hola,a potom si na plesatu hlavu budes davat taku vodicku,aby ti rychlo vyrastli,a aby si sa nehambila,mozes ten rok parochnu nosit, dokym vyrastu
Nefarbi kučeravé vlasy. Ono ti ich to poriadne zničí, mojej kamarátke kaderníčka odmietla nafarbiť vlasy, lebo má také skúsenosti že oni ptoom spľasnú a sú také... divné, inakšie. A čo sa týka lesku, kučeravé vlasy sú normálne také trochu suchšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a najlepsie je si ich upravovat tuzidlom a vyfenovat difuzerom, potom tie kucery "chytia" pravidelnost, odkedy si ich takto stajlujem, aspon nejako vyzeraju a sice su suchsie, ale kucery nikdy nebudu leskle, to je o tej strukture...tiez mi nerastu, nedala som sa strihat asi dva roky a mam ich tesne pod plecia..no tym,ze su kucerave, tak skor zaniknu rozstiepene konce, atd...
Jednoznačne prestaň používať žehličku, farby, difúzer, čokoľvek príliš horúce. Je jedno že použiješ ochranný olej alebo čokoľvek, ničíš ich tak či tak. Prestaň používať šampóny so silikónmi, vždy skontroluj zloženie šampónu. Najlepší je ten, kde je na prvom mieste aqua - voda. Ak máš kučeravé vlasy, hľadaj šampóny extra na kučeravé, lebo tie sa vedia popasovať aj so suchými vlasmi, aj s krepovitosťou - poprípade vyskúšaj vysoko hydratačné šampóny alebo kondicionéry.
Ja používam kondicionér, kde je veľa oleja - proti suchým vlasom, lebo kučeravé budú vždy suché, takej sú proste kvality.
Nikdy si neumývaj vlasy takou teplou vodou, akou sa sprchuješ - ničíš ich tým. Taká teplá - letná voda by bola akurát. Daj si kondicionér, počkaj cca 5-10 minút a potom ho spláchni studenou vodou - dodáš im lesk a poriadne uzavrieš póry či čo to je tam vo vlasoch. Nikdy ich nedrhni uterákom, len ich na chvíľu zabaľ, aby ti z nich netiekla voda a nechaj potom voľne vyschnúť.
Odporúčam ešte nezmývateľné oleje do vlasov, sú skvelé proti krepovateniu, poprípade výrobky na tvarovanie kučier. A áno, NIKDY nechoď spať s mokrými vlasmi, ani mokré vlasy nečeš, ak už musíš, tak prstami a veľmi pomaly, sú náchylné na štiepenie.
Ja, aby mi držali nejaký tvar, ich zapletiem také polovlhké do vrkoča.
Toto všetko stálo strašne veľa roboty, kým som na to vôbec prišla, ale dala som vlasy dokopy a už vyzerajú dosť dobre, samozrejme, suchú sú, aj budú, ale nie je to nič zlé.
V DM-ku ho nájdeš v pohode, ešte som počula aj o kokosovom oleji, že ten je vraj veľmi skvelý
Hej, je to veľmi dobré na to, aké je to lacné... Mne ani jedno z tých drahých nezabralo
potom si davam po sampone na vlasy na pol hodinu- tiez z kadernictva .... su jemne sice kucerave a nekrepovateju