Kotva-je taká tyčka,ktorá ma dole ohyby(ako normálna kotva) a na každú stranu si sadne človek.
Poma-taký tanier si dávaš medzi nohy pod zadok, ten "tanier" je pripevnený k tyči,ktorá ťa ťahá hore. Je len pre jednu osobu.
Sedačka-väčšinou pre 2-5 osôb,máš tam matrac,na ktorý si zadnete a potom spustíte z vrchu takú blbosť(fakt netuším ako sa to volá) ktorá vám zabráni v tom,aby ste vypadli z tej sedačky.
Kabína-Väčšinou pre 5 a viac ľudí(ja som bola zatiaľ len v takej,ktorá je zkonštruovaná pre 7 ľudí)
Ale rozdiel je aj v tom,aký pohodlný je človek a aké má možnosti na svahu Ja preferujem ohnutú pomu(takú ako znázornil @kxxe ) Sedačka je pomalá a z kotvy sa blbo zostupuje
najlepšie sedačka ale s dobrým zjazdom inak sa tam dá dobre vytrepať na boarde...zaujímavé sú tiež situácie keď sa s kamarátmi dohodneme do ktorej strany ideme a niekto to dopletie tak sme všetci na zemi ..ale keď už musím tak skôr tú ohnutú pomu
najradšej mám klasické pomy, na kotve som bol málo a nepáči sa mi, a ešte nikto nespomenul lanový vlek (pomaly idúce lano cca vo výške pása priemerného človeka)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
to je kotva
no a poma je tá tyč pre jedného na vleku...
Vlek = submisívny muž v domácnosti ( "Peter, vzchop sa a poď s nami do krčmy, nebuď ako taký vlek")
...lepšie je byť vlekom.
bud sedacka/kabina alebo ta zaoblena poma :
Poma-taký tanier si dávaš medzi nohy pod zadok, ten "tanier" je pripevnený k tyči,ktorá ťa ťahá hore. Je len pre jednu osobu.
Sedačka-väčšinou pre 2-5 osôb,máš tam matrac,na ktorý si zadnete a potom spustíte z vrchu takú blbosť(fakt netuším ako sa to volá) ktorá vám zabráni v tom,aby ste vypadli z tej sedačky.
Kabína-Väčšinou pre 5 a viac ľudí(ja som bola zatiaľ len v takej,ktorá je zkonštruovaná pre 7 ľudí)
A k tomu na snowboard mam radsej kotvu a na lyze pomu