Skúšala som si natočiť vlasy, ale aj keď som sa nedávno "trošku" podstrihla mám ich dlhé a ťažké :/ Skúšala som ich natočiť so žehličkou podľa návodu, ale nešlo mi to. Neskúšali ste to? Nevedeli by ste to popísať presnejšie? » www.youtube.com/watc...
ja to robim tak,ze zachytim pramen na vrchu,obtocim ako okolo kulmy a vzdycky trochu potiahnem zehlickou pramen dolu a znovu obtocim az kym nenatocim cely pramen neviem ci ma chapes...ale je to na dlho,hlavne ked mas dlhe vlasy
ja som sa to tiež učila podľa tohto videa sa mi zdá, že je to nejake zbytočne komplikované v ňom...skúšaj a prídeš na vlastný sposob je pravda že je to ale asi šok pre vlasy ale ešte sa mi s ničim nepodarilo spraviť krajšie vlny ako so žehličkou
ak máš žehličku s deveťdesiat stupňovými rohmi tak tie vlny budú vyzerať pomerne divne.
Tá baba ju má zaoblenú, s takou sa to robí ľahšie. Ja si zoberiem tenký rozčesaný prameň (nie moc hrubý) navrchu to obtočím a ťahám to dolu. Ako neviem ti to vysvetliť, proste v tom videu to máš
Tak dik neviem ešte to skúsim mám Remington, ale nie je hranatá ani oválna, neviem ju tak opísať, a viem že to ničí vlasy, mám taký prípravok, ale aj tak
@ladylolita ale ako tak to má natočené ja to robím tiež inak, neobmotávam to furt a netočím tú žehličku, ale len chytím prameň akoby si ho idem žehliť, otočím žehličku "von" o 90°-180° a pomaličky ťahám. a čudujsasvete vždy sa mi to skvele podarí!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
akú máš širokú žehličku?
a straaaašne moc to ničí vlasy, neskutočne
Tá baba ju má zaoblenú, s takou sa to robí ľahšie. Ja si zoberiem tenký rozčesaný prameň (nie moc hrubý) navrchu to obtočím a ťahám to dolu. Ako neviem ti to vysvetliť, proste v tom videu to máš
na yt je mrte videí
to video bol iba príklad