Prvy: Ukoncovanie tagov. Je taky problem urobit skript, ktory predtym nez niekam hodi ukazku blogu, alebo blog, alebo akykolvek text ukonci vsetky tagy, ktore boli pouzite v texte? Nie je.. Uz som o tom aj hovoril. Ale stale nic.. Lebo niekto zabudne zavriet B tag a cela stranka v prdeli
Druhy: Opakovane odoslanie prispevku pri reloadnuti stranky... Toto je dost viditelny problem a nikto s tym nic nerobi. Urobit pravidlo, ze v jednom vlakne sa nemozu vyskytovat dva identicke prispevky nemoze byt tiez tazke (taketo volaco som neskusal robit, ale kua to je par riadkov)
Sent, ono staci poslat havicku location na self document ak bol odoslany prispevok. Su to 3 riadky.. Btw tych bugov je tu o dost viac, napr vid moj profil
neviem či sem píšem správne, a či si to vôbec niekto ešte prečíta ale tak... Uvítal by som možnosť čítať si RSS blogov od určitého človeka... chystá sa také niečo urobiť? napr ja si zapnem rss na určitého človeka a do rssky mi prídu všetky jeho blogy, pretože niektorí píšu príbehy na pokračovanie a mať ich stále otvorených v záložkách a zmagíňať denne refresh je nepraktické
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Aby Vás nebolo 54 !
Druhy: Opakovane odoslanie prispevku pri reloadnuti stranky... Toto je dost viditelny problem a nikto s tym nic nerobi. Urobit pravidlo, ze v jednom vlakne sa nemozu vyskytovat dva identicke prispevky nemoze byt tiez tazke (taketo volaco som neskusal robit, ale kua to je par riadkov)
A v takom prípade jeho autor robí hlavne to, čo ho baví a čo považuje za dôležité.
S chrobáčikmi máš však pravdu aj keď to druhé sa mi ešte nestalo.
Digitalko: A ako si predstavujes tu "mini verziu"?