ja to vidim tak ze urcite je to dost presne cislo. Len co poznam kamaratov s detstva a s vedlajsich blokov, tak aspon 3-4 maju cez 20 a som si ista ze este nemali sex.. napr s vedlajsej brany chlapec mal v decembri 21, fakt ze aj celkom dobre vizera ale proste je tazky introvert, vobec nevyhladava spolocnost, este aj ma prisnych rodicov..alebo minule sme boli vypit si trosku s kamaratkami a sme narazili na inu partiu a tam jeden 23 rocny chlapec tiez slusne vizerajuci bol strasne opity a zacal plakat ze ake on nema stastie v laske a ze ma 23 a je panic jeho kamarati boli taki prekvapeni si neviete predstavit..takze naozaj je takych ludi vela.. niektori ludia si vazne myslia zre naozaj uplne bezne uz 14-15 rocne deti j.bu, ale naozaj to tak nie je.. teda samozrejme ze su vynimky ale tie vynimky vyrovnavaju ludia ktory maju aj dost cez 20 a este nemaju skusenosti..
@kosmiklove ja nikdy neklamem a hlavne nie v takychto veciach
ano viem, kopa ludi si moze mysliet, ze, som neviem co zac, lebo mam rada perverzne vtipy atd...ale pritom prave tie baby, co ohrnaju nad takymito vecami nos, su tie najvacsie stetky
ono to dost zalezi aj na tom by som povedala ze napr. kde zijete...chapete.. v bratislave je to urcite menej ako 20 percent,takze blavakom sa to urcite zda byt vela, ale napr. na nejakych dedinach vychodoslovenskych kde je strasne vela silno veriacich ludi a maju prisnych rodicov atd.. je to rozhodne viac.. takze proste PRIEMER chapete to sa uci na zakladnej este co je priemer
neviem preco sa to spaja vzdy s poboznostou...?.... tiez to u mna bolo po 20tke, ale nie som pobozna....len proste som to tak citila a rozhodne nelutujem, isto lespie ako v 15tke, podla mna...
@momoglamorous clovek s normalnym zmyslanim, ktory toho druheho lubi nebude pokladat zdanlivu kompatibilitu v sexe za jednu z prioritnych veci, ktora bude rozhodovat o uspechu a trvaniu vztahu
ci ty akoze ked s niekym zacnes chodit, v zivote ste spolu nespali, budes ho lubit, a ak to zo zaciatku nebude dobre, hned ho posles kade lahsie? ziaden cas venovany tomu, aby sa aklimatizoval tvojim poziadavkam a ty jeho?
rovnako, ako sa spoznavas s clovekom v oblastiach hodnot, nazorov a podobne, rovnako potrebujes venovat isty cas spoznaniu jeho sexualnych navykov/aby ste sa spoznali a zistili, co a ako vyhovuje tomu druhemu
z toho co hovoris to vyznieva tak, akoby bol clovek uz vopred determinovany v sexualnej oblasti a nebola tu ziadna moznost suladu medzi dvoma ludmi
tym tretim odstavcom som chcel povedat to, ze rovnako, ako kazda vec, i vec sexualnej harmonie sa da zosuladit a da sa to pokojne aj po svadbe
nie je to na rovnakej urovni, ako su zivotne priority, ktore je nutne poznat vopred, pretoze to skor vypoveda o kvalite a trvaniu vztahu, nez to, ze ti nesedi a hned ho posles k vode
nehovorime tu o ludoch, ktori su v tejto oblasti k partnerovi v postaveni uplnej ignoracie a nechcu sa prisposobit/zosuladit
@trdelniiiq ja nehovorim, ze to je prioritne a samozrejme ak by sa v tej oblasti vyskytol problem, tak neposlem dotycneho kade lahsie...ale je to podobne ako si kupit topanky bez vyskusania
a proste pride mi zvlastne ak su davja spolu, maju sa radi a aj ked planuju alebo neplanuju spolocnu buducnost, tak neverim, ze nechcu okusit aj sexualnu oblast
co okrem toho, vela veci sa da zistit uz aj pocas zivota s dotycnou osobou, pretoze uz len z masturbacie a toho, ako sa osoba citi/reaguje sa da vela zistit a neskor znalosti pouzit pocas svadobnej noci a dalej ich rozvijat uz pri sexe samotnom
neviem.. moze to byt neobvykle ale pokial sa tak ludia rozhodnu, preco nie
ale rozhodne by som to nekladol na uroven hodnu opovrhovania
ja osobne by som uprednostnil milovanie klasicky uz pocas vztahu, ale nie ako nejaky pragmaticky dokaz toho, ze k sebe sedime ale ako akt dvoch milujucich ludi
nedegradoval by som sex 2 milujucich sa ludi na taky ciste pragmaticky level, pretoze sa v danej oblasti, rovnako ako asi v kazdej, clovek postupom casu uci a totalne nemehlo moze byt po polroku sexualnym bohom
vsetky prieskumy su kktiny ked sa opytaju co ja viem 10 000 ludi tak je vysledok taky ale keby sa opytali dalsich 10 000 zas by bol uplne iny cele ankety , prieskumy atď. su kktiny proste a tak co poznam ludi z mojho okolia ani neviem o niekom okrem mna co by bol este panic , panna po 20ke ale tak zas ja sa to kazdeho nepytam ci este je alebo neni tak nemozem povedat jednoznacne ale proste vacsina uz davno to ma za sebou v takom veku to je iste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
a kedze nepoznam vela ludi nad 20, tak sa vobec nemozem vyjadrit..
akože to je neskoro či čo?
podla mna tak akurat.
A ci niekoho takeho poznam? Ako prvu seba no
Dokonca jeden parik 24 a 26 ( sex az po svadbe).
A nwm nepytam sa ludi medzi rečou kedy prišly o panictvo , ale skusim a poviem ti .
- Pán K.... vaše neskore príchody sa často opakujú
- Ospravedlnujem sa šéfe, snnažím sa , ale aby reč nestála . Kedy ste prišly o panenctvo ?
Kazdy podla vlastnej vole, mne sa to zda nahodou uctihodne
ano viem, kopa ludi si moze mysliet, ze, som neviem co zac, lebo mam rada perverzne vtipy atd...ale pritom prave tie baby, co ohrnaju nad takymito vecami nos, su tie najvacsie stetky
@superelectra
Ale s najväčšou pravdepodobnosťou budem aj ja tých 20%
preco by mal chciet mat sex po svadbe len pobozny fanatik?
je x,y,z parov, ktori neveria v boha ale cakaju az sa vezmu
@trdelniiiq lebo si myslim, ze clovek s normalnym zmyslanim chce zistit, ci sa k sebe partneri sexualne hodia predtym nez sa vezmu
ci ty akoze ked s niekym zacnes chodit, v zivote ste spolu nespali, budes ho lubit, a ak to zo zaciatku nebude dobre, hned ho posles kade lahsie? ziaden cas venovany tomu, aby sa aklimatizoval tvojim poziadavkam a ty jeho?
rovnako, ako sa spoznavas s clovekom v oblastiach hodnot, nazorov a podobne, rovnako potrebujes venovat isty cas spoznaniu jeho sexualnych navykov/aby ste sa spoznali a zistili, co a ako vyhovuje tomu druhemu
z toho co hovoris to vyznieva tak, akoby bol clovek uz vopred determinovany v sexualnej oblasti a nebola tu ziadna moznost suladu medzi dvoma ludmi
nie je to na rovnakej urovni, ako su zivotne priority, ktore je nutne poznat vopred, pretoze to skor vypoveda o kvalite a trvaniu vztahu, nez to, ze ti nesedi a hned ho posles k vode
nehovorime tu o ludoch, ktori su v tejto oblasti k partnerovi v postaveni uplnej ignoracie a nechcu sa prisposobit/zosuladit
a proste pride mi zvlastne ak su davja spolu, maju sa radi a aj ked planuju alebo neplanuju spolocnu buducnost, tak neverim, ze nechcu okusit aj sexualnu oblast
neviem.. moze to byt neobvykle ale pokial sa tak ludia rozhodnu, preco nie
ale rozhodne by som to nekladol na uroven hodnu opovrhovania
ja osobne by som uprednostnil milovanie klasicky uz pocas vztahu, ale nie ako nejaky pragmaticky dokaz toho, ze k sebe sedime ale ako akt dvoch milujucich ludi
nedegradoval by som sex 2 milujucich sa ludi na taky ciste pragmaticky level, pretoze sa v danej oblasti, rovnako ako asi v kazdej, clovek postupom casu uci a totalne nemehlo moze byt po polroku sexualnym bohom
takze tak