Poprosím tých dobrosrdečných ľudí, ktorí to ani nedočítajú do konca nech nepíšu " nechce sa mi to citat cele". A k nejakým vulgarizmom alebo čo" podľa seba, súdim teba "
Mám vzťah, ktorý trvá rok aj pár mesiacov. Všetko bolo super. Bol
Ak sa obaja ľúbite a iba chce tráviť čas aj s inými ľuďmi ako s tebou, je to úplne, ale úplne normálne. Aj ti si zájdi niekedy s kamarátkami a uvidíš, že ti bude fajn.
A tak ti poviem, že aj ja som niekedy paranoidná, ale podstatným znakom vzťahu je dôvera. A ak ťa ešte nepodviedol alebo ti neklamal v zásadných veciach, tak nemáš dôvod mu neveriť.
ak nechodite aj s inymi von...necudujem sa ze mu to zacina vadit . Je pekne byt so svojou laskou ...len ty a on ... ale takto to dalej nemoze byt , zacne to bud jednu alebo druhu stranu nudit .
Tiez by som nevedela chodievat vkuse len s priatelom von , on respectuje ,ze chodim aj s inymi vonka, a ja mu to tiez respectujem . A pokial nemate vo vasom vztahu doveru .. tak to je smutne ... po roku aj daco... ( je jasne ze skor ci neskor sa rozidete , takyto vztah nemoze vydrzat dlho ,ste este mladí..)
Ja mám názor ako tvoj chalan .. nechaj ho predsa.. aj tebe určite dobre padne ísť von LEN s babami či aj inými kamarátmi.. proste má z teba ponorkovú chorobu.
tak ja som asi tiež veľmi bláznivá, ale myslím si, že ak ide o skutočnú lásku vystačia si dvaja.. /bláznivý a nerozvážny romantik...viem, že ním som, ale mne to nevadí!/
ale toto sa dá uskutočniť jedine vtedy, keď sú takto "naladení" obaja.... a to sa nestáva často...
teraz sa už len musíš zamyslieť nad tým, či svoju žiarlivosť prekúsneš a najmä, či mu natoľko dôveruješ, aby si ho nechala v spoločnosti iných báb bez tvojho "dozoru"....podľa toho zistíš, či je to skutočná a silná láska...ale POZOR! na konci môže byť niečie zlomené srdce..
"obaja nechceme, ale čo ak to neprejde. " - príde mi trochu zbytočné rozchádzať sa ako prevenciu pred tým, že sa to možno pokazí. ak sa to pokazí, rozídete sa, až sa to pokazí. rozprávaj sa s ním o tom, nie je predsa divné, keď sa spýtaš na baby, s ktorými sa stalo hento. a čo sa týka tvojej socializácie, čo tak napríklad s niekým rozbehnúť spoločné hobby?
@katryn - videla si Případ nevěrné Kláry? ak nie, tak ani nepozeraj, bol to otrasný film - ale na jeho zápletke čosi bude - ak niekoho neustále upodozrievaš (podotýkam, že neopodstatnene), skôr či neskôr bude naozaj neverný - proste naňho vyvíjaš tlak, určite nechcene, ale som si istá, že ho tvoja nedôvera bolí
veď si to otoč? tebe by neprekážalo, keby ťa upodozrieval vždy, keď ideš s niekým von?
myslím, že tvoja snaha o to, byť len s ním je úplne pochopiteľná, miluješ ho a najradšej by si bola iba s ním
Môj problém bol úplne iný, ale podstata zostala - chceli sme byť spolu, nechceli sme sa rozísť, ale niečo neklapalo.
Vyriešili sme to "pauzou" - vravte si čo chcete - v zmysle, 2 týždne sa nekontaktovať žiadnym spôsobom, zistiť aspoň približne, aké to je... po týždni sme to zrušili, porozprávali sme sa, a ja mám pocit, že to pomohlo. Ale nekrič hop kým nepreskočíš, až tak dávno to nebolo...
(A strašne to chcem napísať - programovanie asi nie je tvoje hobby, či? Úplne ma tie zle uzátvorkované vety plietli
Je normalne ked je clovek vo vztahu, ze okolie ide na druhu kolaj. Ale NIE JE FER voci ludom, ktori s tym clovekom vyrastali, aby boli poslani do pice.
Na toto mam strasne nervy uz mi to zobralo dvoch skvelych kamaratov. Oni by aj chceli ist na pivo, zahrat biliard sem tam, lenze zeny ich nepustia -.-
A ich motivacia je obycajny spiceny strach z toho, ze nahodou by ich podviedol.
A okrem toho vies co to je pre muza byt ''pod papucou ?''
@drejka ano ano bolo to z duse Najlepsieho kamosa som uz nevidel 3 mesiace A ked sa aj obcas objavi, tak sa to nezaobide bez toho, aby mu 20 krat jeho baba nevolala.
Ale ked sa nad tym hlbsie zamyslim..... asi v tom netreba hladat hlbsie dovody..... paranoja je proste paranoja a ziarlivost je prejav nedovery nie lasky.....
Kazda dovera dava priestor zrade.
A prave tato ochota risknut to z dovery robi doveru.
Ja mu rozumiem, prosto chce byť aj s kamošmi, len tak, proste občas bez teba, ved to neznamená, že ťa neľúbi. Ja mám vzťah na diaľku čiže je to vo veľa veciach trochu iné, mame v podstate dost priestoru pre inych kamaratov. Nechaj ho dychat. To som si uz aj ja uvedomila.
A po druhe ty sa bojis, ked ide von lebo by ta mohol podviest? Tak dokelu OK, niekedy mam aj ja take hlupe myslienky, ze co ak by nahodou ale fakt len obcas a len pri par zenskych co sa okolo mojho chalana krutia. Lenze viem ,ze ma lubi, a vo vztahu je jedna z najhlavnejsich veci dovera. Cize ak si is ista jeho citmi, musis mu preboha trosku verit. Keby chcel, uz ta podvedie davno. Prosto takto nemoze fungovat vztah aby si si zakazdym robila nervy ked ide vonka ze co sa moze stat... Ak mu neveris, tak sa zamysli nad celym vasim vztahom.
treba aj oddych, treba mat inych kamaratov, kde sa clovek moze len tak zabavit, pokecat, a trochu aj ine veci pocut a podobne... ja som s priatelkou velmi malo, takze aj ja som samozrejme radsej s nou ako s kamosmi, ale tak sem tam aj za nimi idem a to by si mala robit aj ty, aj on... ale urcite nie na ukor vasho spolocne straveneho casu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
2. diskutujte o tom
3. nájdite spoločný obom vyhovujúci záver
A tak ti poviem, že aj ja som niekedy paranoidná, ale podstatným znakom vzťahu je dôvera. A ak ťa ešte nepodviedol alebo ti neklamal v zásadných veciach, tak nemáš dôvod mu neveriť.
čítal to, vie o všetkom. Len som chcela vedieť iný názor, nezaujatý. toť vše
Ale samozrejme.
Len som názoru, že sa tú fóra toho istého typu vyskytujú fakt často.
A osobne si myslím, že veci, čo sa tohoto týkajú si musí človek rozmyslieť (vyriešiť) sám.
ak ti to vadí, nečítaj
ak ti vadím, nereaguj
Človek vyjadrí svoj názor (nijak neútočiaci) a čo z toho.
Aspoň vidím, že tu treba držať hubu a krok.
Tiez by som nevedela chodievat vkuse len s priatelom von , on respectuje ,ze chodim aj s inymi vonka, a ja mu to tiez respectujem . A pokial nemate vo vasom vztahu doveru .. tak to je smutne ... po roku aj daco... ( je jasne ze skor ci neskor sa rozidete , takyto vztah nemoze vydrzat dlho ,ste este mladí..)
nevadíš ...nijak si mi nepomohol, tak nechápem načo si to vôbec komentoval...toť môj názor
Pomôcť sa zrejme nedá (ako som už spomínala).
A súhlasím s názormi ostatných. Vo vzťahu treba nechať partnerovi aj voľnosť. Ak si nedôverujete, niekde je asi chyba.
O tomto by si sa naozaj mala baviť s ním a nie tu o tom polemizovať s cudzími ľuďmi.
ďakujem za názor
ale toto sa dá uskutočniť jedine vtedy, keď sú takto "naladení" obaja.... a to sa nestáva často...
teraz sa už len musíš zamyslieť nad tým, či svoju žiarlivosť prekúsneš a najmä, či mu natoľko dôveruješ, aby si ho nechala v spoločnosti iných báb bez tvojho "dozoru"....podľa toho zistíš, či je to skutočná a silná láska...ale POZOR! na konci môže byť niečie zlomené srdce..
veľa síl, utrápená @katryn ..
veď si to otoč? tebe by neprekážalo, keby ťa upodozrieval vždy, keď ideš s niekým von?
myslím, že tvoja snaha o to, byť len s ním je úplne pochopiteľná, miluješ ho a najradšej by si bola iba s ním
Vyriešili sme to "pauzou" - vravte si čo chcete - v zmysle, 2 týždne sa nekontaktovať žiadnym spôsobom, zistiť aspoň približne, aké to je... po týždni sme to zrušili, porozprávali sme sa, a ja mám pocit, že to pomohlo. Ale nekrič hop kým nepreskočíš, až tak dávno to nebolo...
(A strašne to chcem napísať - programovanie asi nie je tvoje hobby, či? Úplne ma tie zle uzátvorkované vety plietli
Na toto mam strasne nervy uz mi to zobralo dvoch skvelych kamaratov. Oni by aj chceli ist na pivo, zahrat biliard sem tam, lenze zeny ich nepustia -.-
A ich motivacia je obycajny spiceny strach z toho, ze nahodou by ich podviedol.
A okrem toho vies co to je pre muza byt ''pod papucou ?''
Jasne ze obcas chce ist von aj sam. Pusti ho !
Chore......
Ale otázka: Prečo vám už nie je spolu tak dobre a potrebujete zrazu iných? Nezmenilo sa niečo?
Ale ked sa nad tym hlbsie zamyslim..... asi v tom netreba hladat hlbsie dovody..... paranoja je proste paranoja a ziarlivost je prejav nedovery nie lasky.....
Kazda dovera dava priestor zrade.
A prave tato ochota risknut to z dovery robi doveru.
A po druhe ty sa bojis, ked ide von lebo by ta mohol podviest? Tak dokelu OK, niekedy mam aj ja take hlupe myslienky, ze co ak by nahodou ale fakt len obcas a len pri par zenskych co sa okolo mojho chalana krutia. Lenze viem ,ze ma lubi, a vo vztahu je jedna z najhlavnejsich veci dovera. Cize ak si is ista jeho citmi, musis mu preboha trosku verit. Keby chcel, uz ta podvedie davno. Prosto takto nemoze fungovat vztah aby si si zakazdym robila nervy ked ide vonka ze co sa moze stat... Ak mu neveris, tak sa zamysli nad celym vasim vztahom.
Koniec
Ale faktom je, ze kto svojej polovicke naozaj veri, ten ju predsa dokaze a chce prekonat
Preto tvrdim, ze ziarlivost je prejav nedovery..... v tom zmysle.
Ale ... asi som divny, ale mne sa nezda normalne, ked niekto nevie vydrzat bez partnera 1 den alebo tak.... proste....
Jasne, ze ked niekoho milujem , chcel by som s nim byt kazdu minutu na vecnost lenze to nejde.
Normalny clovek to chape a zmiery sa s tym , kroti sa...... tak ako hovoris..... udrzuje to v ramci normy.
Pretoze svojej polovicke veri, ze aj ked nie je fyzicky pritomna, nezradi ju.
Že nepustia na biliárd, lebo by ich podviedol
To je úplný vtip
Darmo, večný problém ľudí, ktorí poznajú niečo ako podvádzanie
Tomuto celému som nikdy moc nerozumel ...
Inak celkom s tebou súcitím, keby mi nejaký kamoš povedal, že ho baba nepustí, neviem, či sa mám smiať, alebo plakať