rozmyslal som ze by som si spravil vodicak na nakladne auto
je tu niekto kto pracuje ako vodic nakladneho auta na slovensku alebo aj medzinarodne? ked tak TS
rad by som vedel ako je to s platovym ohodnotenim
a popripade dake rady na zaciatok
Ak chceš robiť vodiča, profesionálneho vodiča, priprav si na začiatok tak 3000 eúr..a to len na vodičák cenové ohodnotenie, 500-1000 eúr mesačne, začínaš bez praxe tak že maximálne ťa prijímu na 9t,12t, alebo menšie aby si nejaku prax získal.. postupne ti daju Ťahač s návesom,prívesom..kedysi to bol dobrý biznis, teraz je to samovražda good luck
Hlavne slovenské prepravné spoločnosti plačú že nemajú peniaze, buď budeš robiť za 10centov za km, plus diety, alebo občas nedostaneš zaplatené...ak smiem poradiť, spravi si vodičak, a bež vonku
@nahaku minulý rok som robil vodičák, tak áno vodičák stojí CCA 600,700, ale ten ti je v podstate na nič, pokiaľ nemáš kartu vodiča, pokiaĽ nemáš psychotesty,ani sa k vodičaku nedostaneš, tachografickú kartu..to ti spraví peknu palku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Hlavne slovenské prepravné spoločnosti plačú že nemajú peniaze, buď budeš robiť za 10centov za km, plus diety, alebo občas nedostaneš zaplatené...ak smiem poradiť, spravi si vodičak, a bež vonku