pri vodickom preukaze B1 čo máš ty tak do 50cm3 max do 45km/h konštrukčnej rýchlosti a možeš viesť aj motocykel do 125cm3 ale z automatickou prevodovkou nie dáku takú čo prehadzuješ rýchlosti a toto platí na 100% ak si ceš robiť vodičák tak si sprav v 18 do 35kW a volný objem(kubatúra) alebo od 21neobmedzene všetko asi to neviem jasom viac na autá
"Toto oprávnenie na vedenie skútrov nadobúda platnosť až po dvoch rokoch od udelenia vodického oprávnenia skupiny B a navyše zahŕňa len tie motocykle zo skupiny A1, ktoré majú automatickú prevodovku. Platnosť zákona je navyše len na území Slovenskej republiky."
@jently
ja uz vodicak mam (B1) a ja som vlastne sa chcel aj spytat, ci si myslite, ze sa to oplati kupovat na sezonu
ja žiadne 2roky som nikdy nepočul ja so msi požičal skúter od kamoša 125cm3 zastavili ma zelený a všetko bolo pohode a žiadne 2 roky nič nevraveli ....na leto myslíš ako chceš ja by som si kupil račej auto nezmokneš a môžeš povoziť kamošov a podobne a ak by som si ja mal zobrať motorku tak len crossku do lesa a vyblázniť sa inak na ceste sa bojím lebo je kopec jám a vodiči aut sú bezohľadný ,,ale ak máš rád vietor vo vlasoch alebo čosi podobne a tahá tak si ju kúp veď uvidíš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
» motoride.sk/c/5227/schvalen...
"Toto oprávnenie na vedenie skútrov nadobúda platnosť až po dvoch rokoch od udelenia vodického oprávnenia skupiny B a navyše zahŕňa len tie motocykle zo skupiny A1, ktoré majú automatickú prevodovku. Platnosť zákona je navyše len na území Slovenskej republiky."
@jently
ja uz vodicak mam (B1) a ja som vlastne sa chcel aj spytat, ci si myslite, ze sa to oplati kupovat na sezonu