Čaute, na začatie kurzu potrebujem lekarsku prehliadku. Čo sa na takej prehliadke pozera ? O zraku viem. A rady typu kontrola anusu si odpustite prosím
podla mna nic len ti da potvrdenie ze si zdravy
ak to nebude tvoj lekar tak sa ta mozno spyta ake mas choroby ale ten co ta pozna ta konttrolovat nebude
myslím, že skontroluje zrak, potom ti ukáže obrázky, v kt. by si mal vidieť nejaké číslo a potom len ti bude potichu hovoriť dáke slová či dobre počuješ
ako kedy, ja som mal kontrolu oci neco sa ma pytala atd, kamarat zase prisiel dala mu papier vyppytala penaze a odisiel. Ale jedneho uplne kontrolovala, oci, usi, nohy, musel robit drepy a na koniec samozrejme kontrola anusu ]]]]]
zrak - ostrost a farboslepost (kedze ja mam poruchu farbocitu tak mi akurat povedala ze nemozem byt sofer z povolania)
sluch - sa postavis dakde do rohu a bude potichu suskat nejake kraviny ci dobre pocujes
a potom mi este spravila obycajnu lekarsku prehliadku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ak to nebude tvoj lekar tak sa ta mozno spyta ake mas choroby ale ten co ta pozna ta konttrolovat nebude
ale zas mozno preto ze tm, ze som tm vtedy bola casto, mali o mne vsetky ostatne potrebne udaje
sluch - sa postavis dakde do rohu a bude potichu suskat nejake kraviny ci dobre pocujes
a potom mi este spravila obycajnu lekarsku prehliadku...
takze nic v podstate