Ahojte.nevedel by mi niekto poradiť s vodičákon na motorku???Chcel by som vedieť koľko stojí vodičák na 50cm3 motorku?Ja takú mám a chcel by som si naňu urobiť vodičák ale neviem koľko to stojí.Poradte mi niekto.
ako hovorí @3 ... počkaj do 18 a pak si sprav všetko naraz, zbytočná stráta peňazí, radšej sa choj voziť kdesi na dedinu len tak kde ťa nikto chytať nebude ...
počkaj si do 21 a sprav si na veľkú motorku, napr. nejakú 650 aaa, počkať! 2013 má výjsť zákon, ktorý dovoľuje spraviť tento vodičák len od 24 smola, chlape
diki za názory ale ja na motorke sedím každý deň a mám 13 rokov ,policajti ma naháňali iba raz ale ušiel som ím cez mostík takže ma nechitili za dva mesiace som na nej orobil okolo 400 km. Tak že asi vyčkám do 18-ky a urobím si normý vodičák, no a do 18-ky si budem jazdiť len tak
Ja som robil za cca 150 eur .. je to fajn vec aj ked len 50 ccm za dva pol mesiaca som spravil 2700km---- poriadna 50tka stoji od 1000 hore ... no poriadna 125ka od 1700-2000 hore ... tak si rozmysli ci pojdes racej o 30km pomalsie ... alebo das o par korun viac .. a budes jazdiť dve roky a moto odjebes bo bude auto ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
kazdopadne netusim kolko to stoji. ale zas nejak vela nie imho.
stojí to rovnako ako na 125ku, teda nejakých 200eur (môžem ti zisitiť presne, mamka je inŠtruktorka)
vydrž do 16tich a potom si sprav teda na tú 125 a v tom máš aj 50ku
najlepšie je počkať do 18 a spraviť si všetko naraz