No to nesedelo mnoho ľudí - povedal by som i väčšina - z tých, ktorý si ten vodičák idú robiť. Od toho predsa tá autoškola je, aby ťa to naučili, no nie? Človek zato zaplatí nemalé peniaze...tak nech sa činia a nepindajú...
@moriak autoskola ktora vyzaduje aby si vedel jazdit? ... prepac, ale to je proti logike... clovek ktory ide do autoskoly nema vodicak, bez vodicaku je protizakonne jazdit, tak ako moze niekto vyzadovat aby to ten clovek vedel? ...
dajme tomu ze ina vec, su ine skupiny ako B... ale ty si asi nejdes robit vodicak na autobus (co ani nemozes)...
Ak ti smiem poradit... tvoja najvacsia chyba je, ze sa bojis ... nie si prvy, nie si posledny... a ako tu niekto spomenul, teraz bohuzial dostane vodicak uz kde kto... (potom to na tych cestach tak aj vyzera)... Hlavne sa uvolni, usmej sa, potom pocuvaj, pozeraj... uc sa... na to tam ides...
@moriak Hah, tak o takých som tiež počula, ako nie priamo autoškola, ale daný inštruktor bol ten typ, ktorý chcel len žiakov čo už sedeli za volantom. Logicky aby sa mohol voziť, resp. nemusel nič vysvetlovať.
No ja som natrafila na super autoškolu V živote som predtým nesedela za volantom. A keď sa ma spýtal inštruktor, či som už skúšala jazdiť, tak sa normálne potešil, že nie. Lebo pre neho bolo jednoduchšie učiť žiaka podľa seba ako takého, ktorý ma nejaké nesprávne návyky už.
Známa si zvykla na držanie volantu jednou rukou (učil ju otec) aj napriek upozorňovaniu inštruktora, nato kašlala a potom na skúškach veľmi rýchlo letela domov -->skúšajúci policajt bol extra dobry, lebo ju ešte nato upozornil, ale koniec koncov bol to preňu zvyk a inak nevedela, tak po odbočení do uličky asi po 1km ju vyrazil
Ale veď neboj nič, to je dobré že nevieš oni ťa všetko naučia správne a potom si to časom prispôsobíš podľa seba Ja jazdím predpisovo a našim to neskutočne reže nervy, keď nechcem prekročiť rýchlosť, alebo keď všade používam smerovky... Ale bezpečnosť je bezpečnosť
Myslíš si že všetci ostatní sedeli? Ja som tiež nesedela. A vieš čo mi povedal na prvej jazde? Slečna, toto je spojka, toto je brzda, toto je plyn. Potrebujem si niečo vybaviť v Galante, takže ideme. A ja som bola v takom šoku, že som úspešne došla do Galanty a naspäť a ani neviem ako, a nikdy predtým som za volantom nesedela (Druhá a tretia jazda boli už horšie. Mám pocit že toto bol nejaký prapodivný reflex. A takisto som si istá, že chovanie inštruktora nebolo vôbec korektné (lebo sme neboli ani na simulátore), ale celkom dobre sa na to spomína
@moriak Je to hracka hned do toho zapadnes z jazdenia nemaj strach ... na tvojom mieste by som mal strach o zaverecne testy .... musis sa doma ucit znacky krizovatky atd ... najlepsie bude ked si z netu za 9 eur objednas taku knizku tenku to je ako casopis .. a to sa vola testy na vodicak a to sa uc do okola ja som tak presiel spravil som zaverecne testy na plny pocet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Keď už urobia aj naší početný spoluobčania, tak ty to musíš dať v poho... Hlavne nestresovať ešte pred začiatkom.
dajme tomu ze ina vec, su ine skupiny ako B... ale ty si asi nejdes robit vodicak na autobus (co ani nemozes)...
Ak ti smiem poradit... tvoja najvacsia chyba je, ze sa bojis ... nie si prvy, nie si posledny... a ako tu niekto spomenul, teraz bohuzial dostane vodicak uz kde kto... (potom to na tych cestach tak aj vyzera)... Hlavne sa uvolni, usmej sa, potom pocuvaj, pozeraj... uc sa... na to tam ides...
No ja som natrafila na super autoškolu V živote som predtým nesedela za volantom. A keď sa ma spýtal inštruktor, či som už skúšala jazdiť, tak sa normálne potešil, že nie. Lebo pre neho bolo jednoduchšie učiť žiaka podľa seba ako takého, ktorý ma nejaké nesprávne návyky už.
Známa si zvykla na držanie volantu jednou rukou (učil ju otec) aj napriek upozorňovaniu inštruktora, nato kašlala a potom na skúškach veľmi rýchlo letela domov -->skúšajúci policajt bol extra dobry, lebo ju ešte nato upozornil, ale koniec koncov bol to preňu zvyk a inak nevedela, tak po odbočení do uličky asi po 1km ju vyrazil
Ale veď neboj nič, to je dobré že nevieš oni ťa všetko naučia správne a potom si to časom prispôsobíš podľa seba Ja jazdím predpisovo a našim to neskutočne reže nervy, keď nechcem prekročiť rýchlosť, alebo keď všade používam smerovky... Ale bezpečnosť je bezpečnosť