Zajtra robim vodicak a bojim sa aaa...Bojim sa toho ze kvoli stresu ani nespravim...Ludia okolo mna znami, priatelia a podobne spravili..je to taky tlak ze trapas ak nespravim ..nemate dake skusensti..prip. na kolky raz ste spravili?Zaco vas vyhodili?
@seagull1 môžem ti potvrdiť že nie...na mojom kurze chlapík testy na plný, cvičisko ako robot presne nacvičené a z jazdy sa vrátil po 5 minútach s tým že takmer nabúral...komu nie je súdené..
Test na 100% a jazdu az na druhykrat. Instruktor na jazdach ma naucil jazdit inak, nez ako odomna vyzadovali na skuske. Co uz.. Dam ti dobru radu. Zastav aj na "daj prednost v jazde" aj ked ti nic nejde, nikdy nevies aky kokot policajt ci instruktor ti sedi v aute..
no, co sa testov tyka, tak tie su v pohodicke... ja som mal plny pocet, a to som si testy pozeral prvy krat noc pred testovanim, a navyse som mal staru verziu testov...
jazda? to je uplne jedno, kto ti sedi za chrbtom. Staci si udrzat chladnu hlavu. Nie je sa coho bat... pokial nikoho nezrazis, alebo nepojdes na cervenu, tak je to OK. Pomaly dalej zajdes Ja som dokonca mimo mesta siel 60kou, lebo som sa pomylil, a myslel som si ze rychlejsie ist nemozem Ale nastastie som musel obchadzat prekazku na ceste, tak som nemohol ist rychlo... a potom mi to doslo ze to je vlastne 90...
takze: testy sa nauc a na jazde sa NEPONAHLAJ A je to. A ked ti da parkovat, tak nevadi, ja to neviem a nevie to minimalne stvrtina soferov kukni: » parkujemakodebil.blogspot.com/...
U nás test nespravili 3... mali sme testy ešte po starom pritom nám všetci tvrdili že budú po novom. Tak sme sa na to aj tak učili. A oni nespravili preto lebo dostali tú otázku na najvyššiu rýchlosť v obci a podobne...
A jazdu a údržbu nespravili 8 pokiaľ viem...čo sa fakt čudujem lebo to bolo dosť ľahké...
Ja som test spravila na 50b čo bolo minimum učila som sa to deň pred skúškami, na jazde som sa hrnula dopredu aby som išla ako prvá a mala som najľahšiu cestu aká mohla byť proste len rovinka bez značiek a potom jedna odbočka takže v pohode kužele tam som sa spoliehala na kamaráta lebo som si nikdy nevedela nadstaviť zrkadlá on išiel predo mnou a nadstavil to tak aby to vyhovovalo obom a potom konštrukcia tá bola v pohode som mu tam vymenovala nejaké blbosti o kvapalinách v aute a mala som to za sebou
Nieje hanba ked neurobíš u nás v triede nespravili štyria a v pohode na druhý krát to dali. Netreba sa báť a hlavne nestresovať.
awojte no ja som vodicak robila teraz 29.6 ale nespravila som.Test som napisala na plny pocet 55bodov,konstrukciu som zvladla super a aj cvicisko dopadlo dobre ,ale jazdu som pokazila pri rozjazde do kopca olicajt mi vravi ze aby som isla cez rucnu a instruktorka do mna hucala ze mam to spravit cez nohy.bolo to hrozne,a preto do mna hucala ze to mam spravit cez nohy,preto lebo cez rucnu nas absolutne neucila a ako to bolo u vas .ucil vas instruktor rozjazd do kopca cez rucnu?za odpovede vopred dakujem
@seagull1 - nieje to celkom tak ako si pisal.sice v malych mestach je to tak vacsinou lebo pocas kurzu si vsetko prejdes niekolko krat a vies to uz naspamat pomaly a potom mensia premavka a tak
ale v BA? to je trosku iny oriesok kde este aj ako ziak autoskoly si musis vydobijat miesto.to poznam celkom dobre aj ked instruktorovi sa nie vzdy pacila agresivnejsia jazda a potom asi si nemal na skuskach niekoho ako ja alebo kamosi.jedna sa o jedneho policajneho komisara co v BA chodi na skusky.vsetci co ho mali ho volaci ,,H"(najznamejsie meno druhej sv. vojny v nemecku).
ja som spravil na prvy krat.test 100%,jazda v pohode,aj ked som ho trosku zatlacil do sedadla na parkovisku a potom hodil trosku prudsu brzdu proste zima jak slak mi bola plus mierny stres vytvorilo akysi krc do nohy a uz to slo.
btw. len predomnou vyrazil ten fizel zo skusok behom hodky 5ludi z 8
ale napr kamos co vie perfetne jazdit a do autoskoly siel uz na hotove ako oficialnost spravil na treti krat.a preco?prvy krat ze agresivna jazda lol vies ked ides v autoskole s velkou istotou a mierne dravo tak je to agresivna jazda hh nechapal som z toho.a druhy krat ze postal na stopke lenze to bola tak jebla krizovatka ze nevidel uplne na cestu.tak to uplne len milimetrovym krokom potiahol dopredu o meter a ked videl ze nic nejde tak siel dalej. a on mu zadelil ze treba postat ..lol
@babulkaxy - osobne radsej pouzijem cez rucnu je to lahsie.ale tak len na strmsom kopci no..inac je to jednoduche
maj jednu ruku na rucnej
zarad si 1 ..daj tomu plynom trosku otacok a ked ta to tak divne akoby napne tak uvolni rucnu a ides.tymto sposobom nemas problem ani pod slavinom na najstrmsej ceste
som teraz v taliansku, a poviem ti: v BA nevedia co to agresivna jazda je tu sa auta tiskaju ako sa len da a to nehovorim, ze je tu asi miliarda malych motoriek, ktorym je tak v riti obehovanie po lavej strane este rataj s tym, ze niektore ulicky su uzke tak pre 1,5 slovenskeho auta, no oni sa tam vojdu v pohode aj dvaja + motorka ja len pulim oci, co to tu je... a samozrejme policajt sa na to len diva a usmieva sa, lebo mu nic nevadi... z toho vyplyva, ze nasi policajti su jebli a nevedia nic ine, ako buzerovat ludi za nic...
@seagull1 - tak hej ale to stale neni este najhorsie v thajsku co je tak to je horor
ale tak aj bratislava je pekny zmatok.ale vzdy zalezi na koho na ceste natrafis.ale tak bez toho aby si sa lepil a mysickoval zapadnes v kilometrovej zacpe
este ze existuju daktore vypadovky kde su pevne elektrickove trate tak je idealne ist nadrzovku a zaradit sa k MH smiley: tiez su fasa siroke chodniky na niektorych vypadovkach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Nezabudaj ze ta najdlhsia odpoved je vacsinou ta spravna
A pri jazde budes mat stres iba prvych par minut. Nezraz nikoho
btw kamarát robil vodičák na 5 pokusov a žije
jazda? to je uplne jedno, kto ti sedi za chrbtom. Staci si udrzat chladnu hlavu. Nie je sa coho bat... pokial nikoho nezrazis, alebo nepojdes na cervenu, tak je to OK. Pomaly dalej zajdes Ja som dokonca mimo mesta siel 60kou, lebo som sa pomylil, a myslel som si ze rychlejsie ist nemozem Ale nastastie som musel obchadzat prekazku na ceste, tak som nemohol ist rychlo... a potom mi to doslo ze to je vlastne 90...
takze: testy sa nauc a na jazde sa NEPONAHLAJ A je to. A ked ti da parkovat, tak nevadi, ja to neviem a nevie to minimalne stvrtina soferov kukni: » parkujemakodebil.blogspot.com/...
A jazdu a údržbu nespravili 8 pokiaľ viem...čo sa fakt čudujem lebo to bolo dosť ľahké...
Nieje hanba ked neurobíš u nás v triede nespravili štyria a v pohode na druhý krát to dali. Netreba sa báť a hlavne nestresovať.
ale v BA? to je trosku iny oriesok kde este aj ako ziak autoskoly si musis vydobijat miesto.to poznam celkom dobre aj ked instruktorovi sa nie vzdy pacila agresivnejsia jazda a potom asi si nemal na skuskach niekoho ako ja alebo kamosi.jedna sa o jedneho policajneho komisara co v BA chodi na skusky.vsetci co ho mali ho volaci ,,H"(najznamejsie meno druhej sv. vojny v nemecku).
ja som spravil na prvy krat.test 100%,jazda v pohode,aj ked som ho trosku zatlacil do sedadla na parkovisku a potom hodil trosku prudsu brzdu proste zima jak slak mi bola plus mierny stres vytvorilo akysi krc do nohy a uz to slo.
btw. len predomnou vyrazil ten fizel zo skusok behom hodky 5ludi z 8
ale napr kamos co vie perfetne jazdit a do autoskoly siel uz na hotove ako oficialnost spravil na treti krat.a preco?prvy krat ze agresivna jazda lol vies ked ides v autoskole s velkou istotou a mierne dravo tak je to agresivna jazda hh nechapal som z toho.a druhy krat ze postal na stopke lenze to bola tak jebla krizovatka ze nevidel uplne na cestu.tak to uplne len milimetrovym krokom potiahol dopredu o meter a ked videl ze nic nejde tak siel dalej. a on mu zadelil ze treba postat ..lol
maj jednu ruku na rucnej
zarad si 1 ..daj tomu plynom trosku otacok a ked ta to tak divne akoby napne tak uvolni rucnu a ides.tymto sposobom nemas problem ani pod slavinom na najstrmsej ceste
som teraz v taliansku, a poviem ti: v BA nevedia co to agresivna jazda je tu sa auta tiskaju ako sa len da a to nehovorim, ze je tu asi miliarda malych motoriek, ktorym je tak v riti obehovanie po lavej strane este rataj s tym, ze niektore ulicky su uzke tak pre 1,5 slovenskeho auta, no oni sa tam vojdu v pohode aj dvaja + motorka ja len pulim oci, co to tu je... a samozrejme policajt sa na to len diva a usmieva sa, lebo mu nic nevadi... z toho vyplyva, ze nasi policajti su jebli a nevedia nic ine, ako buzerovat ludi za nic...
ale tak aj bratislava je pekny zmatok.ale vzdy zalezi na koho na ceste natrafis.ale tak bez toho aby si sa lepil a mysickoval zapadnes v kilometrovej zacpe
este ze existuju daktore vypadovky kde su pevne elektrickove trate tak je idealne ist nadrzovku a zaradit sa k MH smiley: tiez su fasa siroke chodniky na niektorych vypadovkach